Σακίλ: «Θέλω να ρωτήσω τον Τζεφ Μπέζος αν θα αγοράσει τους Σανς»

Δημοσιεύθηκε 2.10.2022
Σακίλ: «Θέλω να ρωτήσω τον Τζεφ Μπέζος αν θα αγοράσει τους Σανς»
Ο Σακίλ 0]Νίλ το πήγε ένα βήμα παραπέρα σχετικά με τον νέο ιδιοκτήτη που αναζητούν οι Σανς

Ένας μύλος έγιναν οι Φοίνιξ Σανς, μετά την τιμωρία του ιδιοκτήτη τους Ρόμπερτ Σάρβερ για έναν χρόνο, η οποία συνοδεύτηκε και με ένα πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σάρβερ τιμωρήθηκε για ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια.

O Ρόμπερτ Σάρβερ εκδιώχθηκε από το NBA, αλλά η... τιμωρία του θα τον κάνει πλουσιότερο. Ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς τιμωρήθηκε αρχικά με αποκλεισμό ενός έτους και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά η έντονη κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπό του, αλλά και στη λιγκα για την αντιμετώπιση που είχε απέναντι στον Σάρβερ, τον υποχρέωσε να ανακοινώσει την πώληση τόσο των Φοίνιξ Σανς, όσο και των Φοίνιξ Μέρκιουρι. Μάλιστα σύμφωνα με το Forbes η πώληση αναμένεται να αποφέρει τουλάχιστον 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Και ήρθε ο Σακίλ Ο'Νίλ που ποτέ δεν αφήνει κάτι να... πέσει κάτω, ρίχνοντας την ιδέα. Ο Shaq Attack είπε πως θέλει να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος για την πιθανότητα να αγοράσει τους Σανς. Να θυμίσουμε πως ο Diesel αγωνίστηκε στο Φοίνιξ από το 2007 μέχρι το 2009. O Mπέζος είναι ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με την περιουσία του να εκτιμάται στα 151 δις δολάρια.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ