Τέσσερις ομάδες θέλουν τον Κράουντερ

Δημοσιεύθηκε 27.9.2022
Τέσσερις ομάδες θέλουν τον Κράουντερ
Ζήτηση φαίνεται πως έχει ο Τζέι Κράουντερ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στους Σανς.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τζέι Κράουντερ.

Οι Σανς δεν έχουν στα πλάνα της επόμενης σεζόν τον βετεράνο φόργουορντ, ο οποίος θα αποχαιρετήσει το Φίνιξ έπειτα από δύο χρόνια. Μάλιστα, ο 32χρονος δεν θα βρίσκεται καν στην προετοιμασία των «Ήλιων», οι οποίοι επεξεργάζονται ήδη το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του.

Σύμφωνα με τον Shams Charania, λοιπόν, ο Κράουντερ έχει αρκετή… πέραση στο ΝΒΑ. Αυτή την στιγμή, φέρονται τέσσερις ομάδες ως πιθανοί προορισμοί του έμπειρου φόργουορντ και συγκεκριμένα οι Σέλτικς, Γκρίζλις, Μάβερικς και Χιτ.

Στο μεταξύ, ο 32χρονος έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις στο παρελθόν, ωστόσο σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο Μαϊάμι.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ