Πανέτοιμοι για τη φιέστα του νταμπλ στην ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου!

Δημοσιεύθηκε 1.6.2024
Πανέτοιμοι για τη φιέστα του νταμπλ στην ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου!

Τα εντυπωσιακά επιτεύγματα που πέτυχε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24 στο πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας στο μπάσκετ, θα γιορτάσει η ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου σε φιέστα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο, 1 Ιουνίου, στις 18:00 στο Κοινοτικό του Αγίου Δομετίου. «Για να χειροκροτήσουμε τους καλαθοσφαιριστές μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Β’ Κατηγορίας και την πανάξια άνοδο μας στη Α’ Κατηγορία» αναφέρεται στην πρόκληση από την ομάδα του Αγίου Δομετίου.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρεται ποτό και φαγητό, θα υπάρχει μουσική, face painting, λαχνός με πολλά δώρα και αναμνηστικά μπλουζάκια. Παράλληλα θα μπορούν να εξασφαλίσουν season ticket για τη σεζόν 2024-25. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν παλιοί προπονητές και αθλητές του σωματείου, απ’ όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται η ΕΝΑΔ, όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και η πάλη.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν.

Η ιστορική ΕΝΑΔ, ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κατέκτησε το κύπελλο της Β1 Κατηγορίας, κερδίζοντας 81-56 στις 18 Φεβρουαρίου τον Άγιο Νικόλαο στον τελικό. Ακολούθως, τον Απρίλιο, στη σειρά των τελικών της Β1, η ΕΝΑΔ προηγήθηκε 1-0 στη σειρά με νίκη στην έδρα της, οπόταν η ομάδα του Αγίου Νικολάου αποφάσισε να αποσυρθεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση του νταμπλ θα εορταστεί στη φιέστα του Σαββάτου 1 Ιουνίου, ενώ την ίδια στιγμή, στην ομάδα του Αγίου Δομετίου έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, για την επάνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, σε στέρεες βάσεις, εκεί όπου ανήκει.

Το ρόστερ της ΕΝΑΔ για τη σεζόν 2023/24:

4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΤΣΗΣ

7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

8. ΡΑΦΑΗΛ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ

13. ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

17. ΣΑΜΟΥΗΛ ΘΩΜΑ

21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

23. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΝΙΒΑΣ

24. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

30. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ

68. ΝΙΚΟΛΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ

Προπονητής: Μάριος Αργυρού

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025