Bγήκαν τα ζευγάρια για τα ημιτελικά του μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε 22.4.2024
Bγήκαν τα ζευγάρια για τα ημιτελικά του μπάσκετ

Η Πετρολίνα ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής της β΄ φάσης της Basket League και σφράγισε την πρωτιά. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε με 88-76 της Ανόρθωσης στο «Κίτιον», έπιασε ξανά την «Κυρία» στην πρώτη θέση (έχουν από 46 βαθμούς) και υπερέχει στην ισοβαθμία.

Έτσι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας τόσο στους ημιτελικούς, όσο και εάν φτάσει στους τελικούς. Σημειώνεται πως με νίκη του Κεραυνού στο αποψινό (19:00) παιχνίδι του με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, όμως οι Στροβολιώτες είναι δεδομένα τρίτοι, ενώ ο ΑΠΟΕΛ (το Σάββατο κέρδισε τον Απόλλωνα με 83-68) έχει «κλειδώσει» την τέταρτη θέση.

Έτσι, στους ημιτελικούς θα γίνουν τα ζευγάρια ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση-Κεραυνός, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις τρεις νίκες. Λαρνακείς και Βαρωσιώτες έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά, ενώ η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει από την έδρα της ομάδας που έχει πάρει την ψηλότερη θέση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στους τελικούς για 11η σερί φορά η ΑΕΚ!

Στους τελικούς για 11η σερί φορά η ΑΕΚ!

Στους τελικούς για 11η σερί φορά η ΑΕΚ!

Τέλος ή παράταση;

Τέλος ή παράταση;

Τέλος ή παράταση;