Με διπλό στο Μαυροβούνιο έκανε το 2/2 στη βαλκανική λίγκα η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 28.11.2023
Με διπλό στο Μαυροβούνιο έκανε το 2/2 στη βαλκανική λίγκα η ΑΕΛ

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η ΑΕΛ στη βαλκανική λίγκα, καθώς επικράτησε ξανά της Πλιέβλιε, αυτή τη φορά στο Μαυροβούνιο με 72-51.

Η ομάδα της Λεμεσού, η οποία την προηγούμενη Τρίτη (21/11) είχε συντρίψει τους Μαυροβούνιους στο «Νίκος Σολομωνίδης» με 93-42 στην επιστροφή της στη διεθνή σκηνή μετά από 13 χρόνια, έκανε εύκολα το 2/2 απέναντι στην ίδια ομάδα, η οποία έφτασε τις τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ΑΕΛ θα παραμείνει στο Μαυροβούνιο καθώς μεθαύριο Πέμπτη (30/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει και την άλλη εκπρόσωπο της χώρας στη διοργάνωση, Λόβτσεν. Πρόκειται για αγώνα... πρωτιάς καθώς η συγκεκριμένη ομάδα μετράει επίσης δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας κερδίσει την Πλιέβλιε και την Σιγκάλ Πριστίνα.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 26-41, 38-62, 51-72

Η βαθμολογία:

1. AEΛ 4 (2-0)

2. Λόβτσεν 4 (2-0)

3. Πλιέβλιε 3 (0-3)

4. Πριστίνα 1 (0-1)

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025