Προκρίθηκε στους τελικούς η Αναγέννηση Γερμασόγειας

Δημοσιεύθηκε 1.3.2023
Προκρίθηκε στους τελικούς η Αναγέννηση Γερμασόγειας

Το παρών στην τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος γυναικών ΟΠΑΠ εξασφάλισε απόψε η Αναγέννηση Γερμασόγειας, η οποία στον δεύτερο αγώνα για την ημιτελική φάση, για τις θέσεις 2 & 3, κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 73-52 και έτσι, με σκορ νικών 2-0, εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η γηπεδούχος Ανόρθωση, που με το τέλος της 1ης περιόδου, είχε το προβάδισμα με 19-12 καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου, ήταν πιο εύστοχη. Η Ανόρθωση κράτησε ένα προβάδισμα γύρω στο +5 στην αρχή της 2ης περιόδου, αλλά στα τελικά χρονικά σημεία του ημιχρόνου, η Αναγέννηση προσπέρασε και έτσι στο 20`, προηγήθηκε με 39-35.

Η μετέπειτα νικήτρια ομάδα της Αναγέννησης, άνοιξε και άλλο την υπέρ της διαφορά, κατά την 3η περίοδο και με την ολοκλήρωση της, προηγήθηκε με 58-43. Στην 4η περίοδο, η διαφορά ανέβηκε περισσότερο και στο τέλος η Αναγέννηση, κερδίζοντας με, πήρε την πρόκριση για την τελική φάση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-12, 35-39, 43-58, 53-72.

Ανόρθωση (Δωρίνα Ιωαννίδου): Πιτσιλλίδου 4, Ράτσα 15 (3), Γεωργίου 4, Εβδοκίμοβα 23 (1), Μ. Ευσταθίου 2, Νικολάου, Ν. Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνου, Μιχαήλ, Σιαμπουλλή 4, Πέτρου.

Αναγέννηση (Ηρακλής Πιττάκας): Τόρλακ 5 (1), Μιχάλκο 27 (4), Ν. Κοντού 8, Τσινακλίεβα 7 (1), Παυλίδου 7, Μ. Σοφοκλέους 11 (3), Ελευθεριάδου, Παπαδοπούλου 2, Λ. Σοφοκλέους, Κ. Κοντού 6 (2).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025