Η ΕΘΑ έδωσε τα χέρια με τον Μυκονιάτη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.12.2020
Η ΕΘΑ έδωσε τα χέρια με τον Μυκονιάτη

Ο Χάντι έφυγε ο Μυκονιάτης έρχεται! Η ΕΘΑ δεν άργησε να βρει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας και έδωσε τα χέρια με τον Ελλαδίτη τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν.


Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή, Σταύρο Μυκονιάτη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας Καλαθοσφαιρικής Αγωνιστικής Περιόδου.

Ο κ. Μυκονιάτης κατά το παρελθόν διετέλεσε, μεταξύ άλλων, βοηθός προπονητής και προπονητής στις ομάδες του Ρεθύμνου Κρήτης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μυκονιάτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025