Καταγγελία Ουκρανού διαιτητή για Κορομηλά: «Μου έδινε 10.000€ για να βοηθήσω την Ούνικς που είχε Έλληνες»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Συνεχίζεται οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ, με τον πρώην διαιτητή Μίκολα Αμπρόσοφ να κατονομάζει τον Ηλία Κορομηλά για απόπειρα δωροδοκίας ύψους 10.000 στο ματς της Μονακό με την Ούνικς το 2021.

Σεισμός στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες μετά το σκάνδαλο για στημένους αγώνες, ενώ στη ΓΑΔΑ θα παραμείνουν μέχρι να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες (Λιόλιος, Τσαρούχα, Μαυραγάνης, Παπαπέτρου, Πηλοϊδης και Κορομηλάς).

Το Mega και η εκπομπή Live news αποκάλυψε μια καταγγελία του πρώην διεθνή διαιτητή Μίκολα Αμπρόσοφ, ο οποίος κατονομάζει τον Ηλία Κορομηλά για υπόθεση φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας ύψους 10.000 ευρώ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Ουκρανός κατήγγειλε πως τον πλησίασε ο Κορομηλάς και του ζητούσε έναντι 10.000 για να βοηθήσει την Ούνικς να επικρατήσει στην αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό στον τελικό του Eurocup το 2021. Μάλιστα τονίζεται στο ρεπορτάζ πως και στο ημίχρονο του είχε ζητηθεί να επηρεάσει το ματς υπέρ της Ούνικς που είχε Έλληνες προπονητές.

Μόλις πληροφορήθηκε για την έρευνα για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ήρθε και τα κατέθεσε αυτά στα πλαίσια της ελληνικής έρευνας.

gazzetta.gr

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.