Από τον Αλεξάντερ στον Κοκόριν, αμ δε...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 9.5.2024
Από τον Αλεξάντερ στον Κοκόριν, αμ δε...

Από τα έξι στα δεκατρία υπάρχει μία απόσταση. Η μεγαλύτερη ωστόσο απόσταση όσον αφορά τον περσινό Αλεξάντερ και τον φετινό Κοκόριν, δεν είναι μονάχα οι επιδόσεις του σκοράρισμα αλλά η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κοκόριν ήταν το μεγάλο καλοκαιρινό σίριαλ για τον πρωταθλητή Άρη ο οποίος προφανώς και ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν top class παίκτη όμως ο Ρώσος. Πόσο μάλλον δε, βλέποντας και το τι έκανε πέρυσι οδηγώντας ουσιαστικά την Ελαφρά Ταξιαρχία στο πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα.

Με καθυστέρηση, ο Κοκόριν συνέχισε να φορά τα πράσινα του Άρη με τους φίλους της ομάδα να κοιμούνται ήσυχοι. Αμ δε...

Η φετινή του παρουσία δεν είχε καμία σχέση με την περσινή. Ο 33χρονος φορ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αλλά και να εμπνεύσει τους νεότερους συμπαίκτες του. Να τους οδηγήσει μέσα στο γήπεδο, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να δημιουργήσει χώρους μόνο και μόνο με μία κίνηση χωρίς την μπάλα και άλλα τόσα. Όσα δηλαδή έκανε πέρυσι...

Η αγωνιστική αστάθεια του Άρη τράβηξε μαζί της και τον Κοκόριν ο οποίος όσο κι αν προσπαθούσε να δώσει συνέχεια σε κάποιες σποραδικές στιγμές μαγείας, δεν τα κατάφερε.

Τι κάνει λοιπόν ο Άρης;

4845062407864281 thumbnail preview

Απαλλάσσεται από ένα βαρύ συμβόλαιο, εκδίδει μία ανακοίνωση - αποθέωση για έναν ποδοσφαιριστή που όντως την αξίζει και στρέφει τη προσοχή του αλλού. Αμ δε...

Στην πιο δύσκολη αγωνιστικά στιγμή του όντας ποδοσφαιριστής του Άρη, η ομάδα τον στηρίζει δίνοντας του νέο συμβόλαιο. Προφανώς και η οικονομική άνεση παίζει ρόλο όμως βρείτε μου έναν πλούσιο που θέλει απλώς να πετά λεφτά... Ο Άρης κρατά στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έδειξε τι μπορεί να κάνει. Επομένως το ρίσκο είναι μηδενικό. Κι αν το θέμα του Ρώσου ήταν ψυχολογικό, αυτό που του έκανε η ομάδα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ισχυρή ντόπα.

Α και κάτι τελευταίο, ο Κοκόριν θα κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι με τον Άρη για πρώτη φορά απ΄όταν φόρεσε τη φανέλα του. Κάτι είναι κι αυτό ε;

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!