Τρόμαξε τον εφιάλτη του ο Τσεπάκ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.12.2023
Τρόμαξε τον εφιάλτη του ο Τσεπάκ

Ισάμ Τσεπάκ: Η ονειρική επιστροφή στην Πάφο

Ο ακραίος μπακ του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιώντας άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι ήταν αυτός που έκρινε το σούπερ ντέρμπι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Μαροκινός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σκοράροντας σε άλλο ένα ντέρμπι και χάρισε μία νίκη που δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στους γαλαζοκίτρινους.

Πως όμως ο Τσεπάκ επέστρεψε ονειρικά στο… εφιαλτικό γήπεδο της Πάφου;

Στις 21-08-21, ο Τσεπάκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την Πάφος FC. Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε πάρα πολύ άσχημα για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη η οποία ηττήθηκε με 4-0! Το ματς εκείνο στιγμάτισε τόσο την ομάδα συνολικά όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή...

Ο Τσεπάκ δεν είχε καλή απόδοση και μάλιστα στο 44ο λεπτό του αγώνα αντικαταστάθηκε από τον Σάντος. Δύο χρόνια μετά τα πάντα έχουν αλλάξει και δεν μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό με τον Μαροκινό. Στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, σ΄ένα εφιαλτικό γήπεδο για τον ΑΠΟΕΛ και τον Τσεπάκ, ο Μαροκινός ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη θέση.

Ο 34χρονος είναι από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του φετινού ΑΠΟΕΛ. Μετρά ήδη 13 συμμετοχές, 12 στο αρχικό σχήμα και έχει σκοράρει τρία γκολ. Τις προηγούμενες δύο σεζόν έπαιξε σε 16 και 14 παιχνίδια… Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς τη διαφορά. Ο Τσεπάκ δεν ανέβασε μονάχα την απόδοση του στο άκρο της άμυνας αλλά την έχει πάρει και στο επόμενο στάδιο συμμετέχοντας και στο σκοράρισμα.

4721294688098144 GMI 0474

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!