Στην Ελλάδα, δεν αρκεί απλά να έχεις καλή ομάδα!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 29.10.2023
Στην Ελλάδα, δεν αρκεί απλά να έχεις καλή ομάδα!

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει σωτηρία η ελληνική Super League και είναι κρίμα, διότι οι μεγάλες ομάδες παρουσιάζονται δυνατές κι ενισχυμένες, ικανές να κάνουν καλές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την περασμένη Κυριακή (22/10) όλοι ασχολούνται με την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, εάν όντως τραυματίστηκε ή όχι ο Χουάνκαρ, πόσο κοντά ήταν στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ η κροτίδα που ρίχθηκε από την κερκίδα και ποια ομάδα θα πρέπει να τιμωρηθεί. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο για τη διακοπή του αγώνα. Κανένας, όμως, δεν ασχολείται σοβαρά (τουλάχιστον στα αθλητικά ΜΜΕ δεν δίνεται τόση έκταση) με τον ανεγκέφαλο που έριξε την κροτίδα στο γήπεδο, προκαλώντας όλο αυτό τον σάλο.

Για να αντιληφθεί κανείς πόση ηλιθιότητα υπάρχει μερικές φορές στις εξέδρες, το άτομο αυτό έριξε την κροτίδα αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, την ώρα δηλαδή που το μομέντουμ έγερνε προς τους ερυθρόλευκους. Δύο μέρες μετά το ντέρμπι, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε πως εφόσον εντοπιστεί ο συγκεκριμένος, θα αποβληθεί διά βίου από το «Καραϊσκάκης». Την ώρα που γραφόταν η στήλη, ο οπαδός που έριξε την κροτίδα, παρέμενε ασύλληπτος. Φανταστήκατε να συνέβαινε τέτοιο περιστατικό σε αγγλικό γήπεδο; Ο δράστης θα ήταν από το ίδιο βράδυ πίσω από τα σίδερα. Στην Ελλάδα ακόμη τον ψάχνουν. Όλοι ασχολούνται με τον Χουάνκαρ, αν έκανε θέατρο ή όχι, και ποιες ποινές θα επιβληθούν, αλλά ουδείς ασχολείται με αυτούς που προκαλούν τα προβλήματα. Στην Ελλάδα, για να κερδίσει μια ομάδα το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται μόνο να έχει καλή ομάδα. Πρέπει και να ΜΗΝ έχει ανεγκέφαλους στην εξέδρα.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!