Η διοίκηση της Ομόνοιας δείχνει τον δρόμο

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.9.2023
Η διοίκηση της Ομόνοιας δείχνει τον δρόμο

Τι πιο όμορφο για μια φίλαθλη οικογένεια να γνωρίζει πως μπορεί να πάει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη της ομάδα και να αποχωρήσει ασφαλής; Ας το θέσουμε αλλιώς. Τι πιο σωστό από την απόφαση της Ομόνοιας να απαγορεύσει ξανά την είσοδο σε δύο οπαδούς της οι οποίοι επέδειξαν εκ νέου παραβατική συμπεριφορά;

Η διοίκηση των πρασίνων δείχνει στον δρόμο στις υπόλοιπες. Ή τουλάχιστον, σε όσες θέλουν να θεωρούνται σοβαρές, να πείσουν πως ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των φιλάθλων τους και ότι δεν φοβούνται ούτε τους χουλιγκάνους τους, αλλά ούτε και να πάρουν αποφάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών, βάζοντας πάνω από όλα την πλειοψηφία και την ασφάλειά της.

Oι δύο που τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μέχρι το τέλος της σεζόν, ήταν μεταξύ των επτά που είχαν τιμωρηθεί πέρσι, με απόφαση η οποία ανεστάλη το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε το τριφύλλι (21/7). Όπως ενημερωθήκαμε από τη διοίκηση, αυτό δεν έπαιξε ρόλο στη νέα τιμωρία τους, καθώς η απαγόρευση επιβλήθηκε καθαρά λόγω των πρόσφατων πράξεών τους (δηλαδή, θα τιμωρούνταν ανάλογα κι αν δεν ήταν στους επτά).

Ο ένας έριξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο του «MCH Arena» στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, κτυπώντας επιτηρητή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία της Δανίας. Ο άλλος, γρονθοκόπησε φίλαθλο της Ομόνοιας στο ματς με την ίδια ομάδα στο ΓΣΠ.

Στο μεταξύ, μερίδα οπαδών κατηγορεί τη διοίκηση πως σ' αυτό το περιστατικό είχαν εμπλακεί πολλά άτομα και εκφράζουν απορία γιατί τιμωρήθηκε μόνο ένα. Από τη διοίκηση μάς απάντησαν πως, ναι μεν υπήρχαν κι άλλοι στο περιστατικό, όμως μόνο ο συγκεκριμένος έφτασε στο σημείο να γρονθοκοπήσει, με βάση όσα καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!