Αν τους αφήσουν, ναι, τους διαλύουν!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 2.4.2023
Αν τους αφήσουν, ναι, τους διαλύουν!

To βράδυ της ημέρας που έγιναν τα σοβαρά επεισόδια έξω από το «Tάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου γιατρός. Με σκέφτηκε και με θυμήθηκε λόγω των δεκάδων, ίσως και των εκατοντάδων άρθρων, που έγραψα στο παρελθόν για τη βία που μαστίζει τον αθλητισμό μας. Μου είπε να γράψω άλλο ένα, να τα επαναλάβω και πάλι. Γιατρέ μου, όχι, δεν θα το κάνω. Πλέον κουράστηκα να ασχολούμαι με τούτες όλες τις πελλάρες. Σήμερα, αυτό που θα κάνω και θα πω, είναι ότι αν τους αφήσουν, τότε μπορεί και να τους διαλύσουν!

Ναι, φίλοι μου, αν η Αστυνομία οργανωθεί σωστά και την αφήσουν, τότε μπορεί να τους διαλύσει και να σταματήσουν ό,τι κάνουν τα τελευταία 30-40 χρόνια. Τι σημαίνει να τους αφήσουν; Ναι, να μην τους επιτρέπουν να μετακινούνται οργανωμένα, ούτε με λεωφορεία, ούτε με μοτοσυκλέτες, ούτε και με τα ποδήλατα! Δεν πρέπει ούτε να υπάρχουν οικήματα που να συχνάζουν όλοι αυτοί. Την κερκίδα, αν θέλουν και το νιώθουν, μπορούν να την οργανώσουν από το σπίτι τους, όπως έκαναν οι νεαροί τη δική μου εποχή.

Ας τους αφήσουν λοιπόν να κάνουν τη δουλειά τους. Είμαι σίγουρος ότι αν υπάρξουν καλοί αξιωματικοί θα τα καταφέρουν. Φτάνει να μην υπάρξει παρέμβαση από το κόμμα, από το σωματείο, από τα οικογενειακά τζάκια. Προσοχή, έχει μεγάλη σημασία να είναι καλοί οι αξιωματικοί. Αν δεν είναι, τότε βράστε όρυζα. Το μόνο που θα έχουμε είναι ζημιές, τραυματισμούς και στο μέλλον ίσως και θανάτους!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!