Το αλλάζουν οι επενδυτές

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 4.9.2022
Το αλλάζουν οι επενδυτές

Το κυπριακό πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας αλλάζει. Ουσιαστικά, αυτοί που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές είναι οι ξένοι «επενδυτές». Μέχρι να αποφασίσουν ότι έκαναν λάθος επιλογή με το κυπριακό ποδόσφαιρο, θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου κυρίως ο Άρης και η Πάφος θα παίζουν στα ίσα για τη διάκριση με τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας. Ουσιαστικά, οι επενδυτές φαίνεται να καταργούν τους μεγάλους ή αν θέλετε, δημιουργούν κι άλλους μεγάλους!

Απόδειξη των πιο πάνω είναι και μερικά από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (Άρης - ΑΕΛ 2-1, Ακρίτας - Ομόνοια 1-0, ΑΠΟΕΛ - Πάφος 1-1). Κι ακόμα που είστε, είμαστε μόνο στην αρχή. Ο Άρης στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου πήρε δύο-τρεις παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Κοκόριν, παίκτη που αγωνίζεται στην Εθνική Ρωσίας! Πάνω-κάτω τα ίδια έκανε και η Πάφος οπόταν να αναμένουμε κανέναν μήνα να περάσουν οι ζέστες να δούμε μέχρι που μπορούν να οδηγήσουν τις νέες τους ομάδες.

Άκουσα ότι επενδυτές υπάρχουν και στη Β' Κατηγορία και αυτών οι ομάδες θα ξεχωρίσουν πολύ νωρίς στη μάχη της ανόδου στην Α' Κατηγορία! Άρχισα, πλέον, να το σκέφτομαι σοβαρά, λέτε να χρειάζονται όλες οι ομάδες μας επενδυτή για να διακριθούν; Κι αν δεν βρουν, τι γίνεται; Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν ο μεγάλος αναλυτής του ποδοσφαίρου μας και της ζωής, Χριστόφορος Τορναρίτης, προχωρούσε σε μία ανάλυση για τις τελευταίες εξελίξεις και πώς ο ίδιος λογαριάζει να αντιδράσει ώστε να διασωθεί ο Ολυμπιακός… Κατά τ' άλλα, φίλοι μου, ετοιμαστείτε για ένα εντελώς ξεχωριστό πρωτάθλημα…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!