Την μπάλα... κάτω

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.5.2020
Την μπάλα... κάτω

Η Ομόνοια μπήκε στον προγραμματισμό για μία ιδιαίτερη χρονιά, η οποία τη βρίσκει στα προκριματικά του Champions League, δίχως όμως να έχει καρπωθεί τον τίτλο του πρωταθλητή λόγω της απόφασης για οριστική διακοπή του «μαραθωνίου».


Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη σεζόν 2020-2021 το έδωσε ο Νεόφυτος Λάρκου, ένας άνθρωπος που εργάζεται σκληρά για να φτάσει το «τριφύλλι» στο επιθυμητό επίπεδο και να αποκτήσει τη χαμένη του αίγλη, λόγω των πέτρινων χρόνων που φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, ύστερα από την έλευση του κ. Παπασταύρου στην ηγεσία.


Η πρώτη απόπειρα της νέας διοίκησης των πράσινων ήταν πλήρως αποτυχημένη και εν συνεχεία έγιναν οι προσλήψεις των Λάρκου - Ταραπουλούζη. Οι δυο τους, έχοντας και τον Χένινγκ Μπεργκ στο πλευρό τους, δημιούργησαν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ έπαιρνε και αποτελέσματα. Στην εκκίνηση αρκετοί περίμεναν το ξεφούσκωμα του συνόλου, ο Νορβηγός και η παρέα του όμως, τους διέψευσαν, φανερώνοντας αντοχή στην πίεση των κορυφαίων θέσεων.


Στη δεύτερη αγωνιστική περίοδο όμως, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Οι αντίπαλοι θα είναι «ψιλιασμένοι» για τη δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος», άρα τα εμπόδια που θα τοποθετηθούν ύστερα από μελέτη θα εμπεριέχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.


Ο κ. Λάρκου στη διάσκεψη Τύπου του ΓΣΠ ήταν μετρημένος και δίχως μεγάλα λόγια προσπάθησε να προσγειώσει τους φιλάθλους, οι οποίοι ονειρεύονται πρόκριση στους ομίλους του Champions League και τίτλους. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μπορεί να επιτευχθούν, αλλά χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά και τύχη.


Στις μεταγραφικές κινήσεις επιβάλλεται να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του συνόλου, με τους υπεύθυνους να έχουν την υποχρέωση να μείνουν μακριά από επικίνδυνα μονοπάτια. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας γνωρίζει καλά τη θέση του και σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους καλείται να πάρει αποφάσεις που θα κάνουν τη διαφορά στο οικοδόμημα.


Οι πράσινοι πρέπει να κάνουν βήματα μπροστά, έτσι ώστε να δείξουν ότι άλλαξαν σελίδα, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού τους, ότι αυτά γίνονται σωστά όταν... κρατάς την μπάλα κάτω, σε όλα τα επίπεδα.


Πάντως, η εμπειρία των παλιών θα παίξει τον ρόλο της και οι φίλαθλοι της ομάδας το γνωρίζουν, ωστόσο, καλό θα ήταν να στηρίξουν κάθε κίνηση τους, κάνοντας μόνο καλόπιστη κριτική.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μπράβο ρε Αλαφούζο, έκανες καλό της γαλανόλευκης

Μπράβο ρε Αλαφούζο, έκανες καλό της γαλανόλευκης

Μπράβο ρε Αλαφούζο, έκανες καλό της γαλανόλευκης

Η καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών!

Η καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών!

Η καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών!

Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή...

Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή...

Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή...

Μανόλο στην κερκίδα, Χιμένεθ στο γήπεδο

Μανόλο στην κερκίδα, Χιμένεθ στο γήπεδο

Μανόλο στην κερκίδα, Χιμένεθ στο γήπεδο