Ομόνοια - Άρης: Χορταστικός συμβιβασμός, χάρηκαν οι υπόλοιποι!

Δημοσιεύθηκε 25.9.2023
Ομόνοια - Άρης: Χορταστικός συμβιβασμός, χάρηκαν οι υπόλοιποι!

Ο Άρης βρέθηκε μπροστά από ακόμη μία επικράτηση επί της Ομόνοιας, την πέμπτη σερί, ωστόσο ο Βίλι Σεμέδο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ, «απαντώντας» σε αυτά του Στεπίνσκι (38΄, 72΄) για το τελικό 2-2 στο ΓΣΠ. Ένας χορταστικός συμβιβασμός τον οποίο χάρηκαν περισσότεροι οι... υπόλοιποι συνδιεκδικητές του τίτλου.

Περισσότερο πάθος και περισσότερη ενέργεια έβγαλαν οι παίκτες της Ομόνοιας, με τους πράσινους να έχουν τον έλεγχο της μπάλας. Η πρώτη απειλή ωστόσο ήρθε από τα πόδια του Μπαμπίκα ο οποίος με βολέ ανάγκασε στο 6΄ σε δύσκολη επέμβαση τον Φαμπιάνο. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε με τον Σεμέδο στο 8ο λεπτό, το πλασέ του οποίου σταμάτησε με υπερένταση ο Βανά Άλβες μετά από γύρισμα του πολύ καλού Λέτσιακς. Ο Αφρικανός ακραίος επιθετικός της Ομόνοιας στο 24΄ απείλησε ξανά αλλά το πλασέ του από πλεονεκτική θέση ήταν αδύναμο όμως στο 32΄ έσπασε την… γκίνια, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Σε όμορφη πάσα του Μπέζους, από αριστερό με δεξί πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Ωστόσο ο Άρης, έβγαλε αντίδραση, προειδοποίησε με Μοντνόρ και Γκομίς και ισοφάρισε στο 38΄ με τον Στεπίνσκι από πολύ κοντά να σκοράρει σε γύρισμα του Μπαμπίκα.

Στην επανάληψη, ο Άρης ήταν εμφανώς ανώτερος, πίεσε την Ομόνοια και την υποχρέωσε σε πολύ παθητικό ρόλο και στο 72΄ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Στεπίνσκι ο οποίος με σουτ εντός περιοχής μετά από ασίστ του Κοκόριν, έβαλε για πρώτη φορά σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στην Ομόνοια διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον Σεμέδο στην αρχή της φάσης αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Kαι εκεί που όλα έδειχναν πως ο Άρης θα έφευγε με το δπλό, ο Σεμέδο με ωραίο σταμάτημα και βολίδα με το αριστερό, ισοφάρισε σε 2-2 στο 90΄+1΄και έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας του, παρόλο που δεν ήρθε η νίκη.

Η εξέλιξη του ματς:

ΤΕΛΟΣ, 2-2.

90+1΄ΓΚΟΛ η Ομόνοια, 2-2 με Σεμέδο! Σουτ του Αφρικανού εντός περιοχής για το 2-2.

84΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Κακόριν βρήκε ωραία τον Στεπίνσκι ο οποίος με κεφαλιά - ψαράκι έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

83΄Κεφαλιά του Αλιούμ, λίγο έξω.

79΄Ευκαιρία για την Ομόνοια. Μακρινό σουτ του Κούσουλο, αποκρούει ο Βανά.

73΄ΓΚΟΛ ο Άρης, το γυρίζει με σουτ του Στεπίνσκι εντός περιοχής και λίγο πλάγια. 1-2

68΄Ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να βρει τον Λοϊζου εντός περιοχής, δεν πρόλαβε ο Κύπριος επιθετικός.

54΄Ευκαιρία για τον Άρη, σουτ του Μπαμπίκα από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Σέντρα στο β΄μέρος.

Ημίχρονο...

45΄Σουτ του Κακουλλή εκτός περιοχής, έξω.

38΄ΓΚΟΛ, άμεση ισοφάριση από τον Άρη, 1-1 με Στεπίνσκι. Γύρισμα του Μπαμπίκα εντός περιοχής, ο Πολωνός το πλασέ, δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα ο Φαμπιάνο.

32΄ΓΚΟΛ η Ομόνοια, 1-0 με Σεμέδο! Ο Αφρικανός μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση μετά από πάσα του Μπέζους, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

30΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη. Έξω ο Μπρόρσον, μέσα ο Γιαγκό.

24΄Νέα φάση για την Ομόνοια με τον Σεμέδο να κάνει το πλασέ εντός περιοχής ήταν όμως αδύναμο και μπλόκαρε ο Βανά.

12΄Απειλεί η Ομόνοια χωρίς ωστόσο να φτάσει σε τελική. Ο Λέτσιακς το γύρισμα, δεν βρήκε την μπάλα ο Κακουλλής από πλεονεκτική θέση.

Ευκαιρία για την Ομόνοια, γύρισμα του Λέτσιακς εντός περιοχης εκεί όπου ο Σεμέδο κάνει το σουτ, είπε όχι ο Βανά.

Ευκαιρία για τον Άρη! Ο Μπαμπίκα έκανε το σουτ εκτός περιοχής, εντυπωσιακά ο Φαμπιάνο.

1΄Σέντρα στο ματς!

Εντεκάδες:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Σεμέδο, Κακουλλής (65΄Καρίμ) Λοϊζου (75΄Αλιούμ) Λέτσιακς, Λανγκ, Κούσουλος (80΄Φράνσον) Μίλετιτς, Χάμπος (75΄Κασάμα) Μπέζους.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Κασάμα, Αλιούμ, Καρίμ, Φράνσον, Ζαχαρίου, Ανδρέου, Προκοπίου.

Άρης: Βανά, Μουσούντα, Μπράουν, Στεπίνσκι, Γκομίς (64΄Κακόριν) Σανέ, Μπρόρσον (30΄Γιαγκο/78΄Μαγιαμπέλα) Ζόκε (64΄Στρούσκι) Μοντνόρ (46΄Μπέγκτσον) Ουρόσεβιτς, Μπαμπικα.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Μπέγκτσον, Κακόριν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι, Σάβο, Σουμάνσκι.

ΓΚΟΛ: Σεμέδο(2)/Στεπίνσκι (2)

Κίτρινες: Κούσουλος, Λέτσιακς/Μπράουν, Γιαγκό, Γκομίς

Κόκκινες:

Διαιτητής: Simovic Novak

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Piccinini Marco

AVAR: Σολωμού Δημήτρης

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...