Ελπίζει να τους έχει...

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον αγώνα του Εθνικού με τον ΑΠΟΕΛ κάνουν οι Ζιαν Ντόλεζαλ και Αρτούρς Καράουσκς και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβουν να βρίσκονται στα πλάνα του Ηλία Χαραλάμπους. Αμφότεροι ήταν εκτός στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.


Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, που συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Δασάκι και ξεκίνησε βασικός στο φετινό πρωτάθλημα, στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ και έκτοτε είναι εκτός. Ο Λιθουανός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δεν ξεκίνησε βασικός στο πρωτάθλημα, ήρθε καπάκι και ο τραυματισμός και κάπου τον πήρε πίσω.


Πρόκειται για δύο σημαντικά όπλα για το συγκρότημα της Άχνας και στο Δασάκι περιμένουν πολύ περισσότερα από αυτούς. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και ο Ηλίας Χαραλάμπους πιστεύει ότι θα βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ξεκολλήσει από τον πυθμένα της βαθμολογίας.