«Κάναμε ατομικά λάθη»
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Εάν ο Εθνικός ήταν πιο προσεκτικός στην άμυνα, τότε θα είχε διαφορετική τύχη στο Τσίρειο. Δεν ήταν άσχημος κόντρα στον Απόλλωνα, όμως, στοίχισαν τα σοβαρά ατομικά αμυντικά λάθη και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να πάρει κέρδος από το παιχνίδι. Aν μη τι άλλο, οι Αχνιώτες πάλεψαν. Προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ, όταν βρέθηκαν πίσω, έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν -έστω προσωρινά.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Άχνας Μάριος Μητσίδης, μας δήλωσε για τον αγώνα της πρεμιέρας: «Εμείς κάναμε τα περισσότερα σοβαρά ατομικά λάθη, τα οποία τα πληρώσαμε. Μπορούσαμε για θετικό αποτέλεσμα, αλλά μας στοίχησαν αυτά τα λάθη. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια ατομικά λάθη. Είχαμε μία καλή ευκαιρία, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε και βλέπουμε μπροστά».
Οι Μάριος Ηλίας και Φόλμπρεχτ πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Φλοριάν Τολμές αγωνίστηκε ως αλλαγή. Το Σάββατο θα γίνει φιλικό με την Αγία Νάπα.