Πλάκα μας κάνετε;

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 21.2.2021
Πλάκα μας κάνετε;

Ή μας περνάνε για χαζούς, ή σίγουρα κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, κ. Ζωή-Δωροθέα Πανά, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις και κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει και στο… καυτό ερώτημα για το άνοιγμα των γηπέδων.


«Συζητήσεις γίνονται. Όσο αυτήν την περίοδο δεν επιδεινώνεται η εικόνα, τότε θα γίνει ταχύτατα η επανεκκίνηση. Έχουμε ισχυρά όπλα για αυτό. Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε για το πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα», είπε χαρακτηριστικά.


Και εδώ προκύπτει το εξής: Τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα, γιατί εξαιρούνται; Γιατί προηγήθηκε το άνοιγμά τους; Και για να μην παρεξηγηθούμε, ΕΠΡΕΠΕ να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες τους, καθώς η οικονομία πάει κατά… διαόλου. Ωστόσο, όπως έγιναν στο άψε-σβήσε πρωτόκολλα για ινστιτούτα αισθητικής, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, τότε γιατί τα γήπεδα έμειναν σε δεύτερη μοίρα;


Είναι ίσως από τις λίγες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας που έμειναν λόγω πανδημίας (ούτε για έναν καφέ δεν μπορούμε να πάμε, αλλά αυτή είναι άλλη πονεμένη ιστορία). Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται χωρίς κόσμο που θα μπορούσε να καθίσει με αποστάσεις στις κερκίδες και να βλέπει την ομάδα του.


Με μάσκα; Με μάσκα. Με αποστάσεις; Με αποστάσεις. Σκέψου το, γίνεται! Αφού είπαμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ας το κάνουμε συλλογικά, χωρίς… εξαιρέσεις.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»