Ερμής: Ώρα αντεπίθεσης!

Amir Δημοσιεύθηκε 17.2.2019
Ερμής: Ώρα αντεπίθεσης!
Ο Ερμής πάει σήμερα στο Μακάρειο για να παίξει με τη Δόξα και θέλει αυτός ο αγώνας να αποτελέσει την... αφετηρία για την αντεπίθεσή του.

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»


της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 17/2)



Ο Ερμής με τα πέρας 20 αγώνων βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού η ομάδα είναι κολλημένη στην τελευταία θέση και στο -7 από τη... σωτηρία. Ωστόσο υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και οι Αραδιππιώτες ελπίζουν πως θα αρχίσουν επιτέλους να παίρνουν τρίποντα. Ο Ερμής πάει σήμερα στο Μακάρειο για να παίξει με τη Δόξα και θέλει αυτός ο αγώνας να αποτελέσει την... αφετηρία για την αντεπίθεσή του. Ο Χρύσης Μιχαήλ βλέπει προσπάθεια από τους παίκτες του, αλλά δυστυχώς δεν έρχονται οι βαθμοί. Ευελπιστεί και ο ίδιος πως όλα θα αλλάξουν και αρχής γενομένης από σήμερα -και μετά από τρεις μήνες και κάτι- η ομάδα του θα μπορέσει να γευτεί τη χαρά της νίκης.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ενγκαγκά συμπλήρωσε κάρτες και δεν μπορεί να βοηθήσει σήμερα. Από εκεί και πέρα, ο Ταραλίδης νιώθει καλύτερα και θα βρίσκεται στην αποστολή. Ως γεγονός, η απουσία του ήταν αισθητή το τελευταίο διάστημα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής. Στην άμυνα οι Ψάλτης (δεξιά), Πηλέας (αριστερά), Μαλόν και Κουατσίκα (κεντρικοί μπακ). Στο κέντρο, τους Ντεβέσα και Πουτζιουρής θα πλαισιώνουν οι Μαρτίνιουκ και Μπουλά, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Μακρίεφ και Μαύρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»