Πήρε άριστα στο πρώτο τεστ η ΑΕΚ του Αλμέιδα!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πήρε άριστα στο πρώτο τεστ η ΑΕΚ του Αλμέιδα!

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ Αθηνών επιβλήθηκε 2-0 της πολύ πιο έτοιμης Γκενκ και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στα φιλικά. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα.

 

Πρώτο δείγμα, άκρως θετικό για την ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 2-0 της πολύ πιο έτοιμης Γκενκ μέσα στο γήπεδό της.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος χάρη σε αυτογκόλ του Μουνιός και γκολ του Μήτογλου, με τους Πινέδα, Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους – όπως φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα.

Η Ένωση είχε μαζί της αρκετούς φιλάθλους της στη “CegekA Arena”, όπου την τιμητική του είχε ο Πιερ Ντενιέ, που εργάστηκε επί 48 χρόνια στον βελγικό σύλλογο και αποσύρθηκε.

Γκενκ-ΑΕΚ 0-2

Στο μυαλό του κόουτς

Ενδιαφέρον πείραμα από τον Ματίας Αλμέιδα, που κατέβασε την Ένωση με 3-5-2. Την εστία υπερασπίστηκε ο Αθανασιάδης, ενώ σε ρόλο στόπερ επιλέχτηκε ο Σιμάνσκι, μαζί με Μήτογλου, Τζαβέλλα. Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Γιόνσον, με Ρότα δεξιά και Τσούμπερ αριστερά. Μάνταλος-Γκατσίνοβιτς ήταν οι εσωτερικοί, με τους Αραούχο και Γκαρσία να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αργεντινός άλλαξε όλη την ενδεκάδα και χρησιμοποίησε σχηματισμό 4-3-3.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε ο Αραούχο και όχι ο Μάνταλος.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Κατηγορίες