Bάζουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τον Ιονίτα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μολδαβός μέσος της Μπενεβέντο, Αρτούρ Ιονίτα, ο οποίος δεσμεύεται με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2023, αλλά σύμφωνα με τα Μέσα στη χώρα αναμένεται να αποχωρήσει.
Όπως αναφέρει το ottopagine.it, η Μπενεβέντο είναι έτοιμη για rebuild και αρκετοί παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο 31χρονος, με την περίπτωσή του να ενδιαφέρει τους πράσινους, που θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.
Ο Ιονίτα αγωνίζεται κυρίως ως "8αρι", όμως έχει παίξει τόσο και ως "6", ενώ χειρίζεται καλά την μπάλα τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό.
Στη Μπενεβέντο αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο του 2020, από όταν αποχώρησε από την Κάλιαρι, στην οποία αγωνιζόταν την τετραετία 2016-2020. Εκεί κατέγραψε 132 συμμετοχές, σημειώνοντας έξι γκολ και μοιράζοντας εννέα ασίστ. Πριν τη Κάλιαρι φόρεσε για δύο σεζόν (2014-16) τη φανέλα της Βερόνα, ενώ παράλληλα είναι 63 φορές διεθνείς με την εθνική Μολδαβίας.