Ανακοίνωσε Νταμπό ο Ολυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 31.1.2022
Ανακοίνωσε Νταμπό ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2026.

Πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Ναντ, την οποία έχει υπηρετήσει ως παίκτης των Κ17, Κ19 και της Β’ ομάδας του συλλόγου.

Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Κ23 της Γιουβέντους ως δανεικός και στη συνέχεια επέστρεψε στη Ναντ.

Η ανακοίνωση

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι ο Αμπντουλαγέ Νταμπό.

Ο Γάλλος μέσος είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 2001 στη Ναντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ναντ, παίζοντας σε Κ17, Κ19 και Β’ ομάδα του συλλόγου ενώ πριν ακόμα κλείσει τα 17 του έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού συλλόγου που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το πρώτο μισό του 2021 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κ23 της Γιουβέντους για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Ναντ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις Κ16, Κ17 και Κ18 εθνικές ομάδες της Γαλλίας ενώ έχει καταγωγή από τη Γουινέα.

Βαλακάρι, Λοΐζου και άλλοι... 26 δικοί μας «για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»

Στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, υποδοχή με δώρα στο ξενοδοχείο

Έρχεται Κύπρο για... δουλειά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Με φιλικό ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο