«Κύριοι τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Κύριοι τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;»

Δεν φτάνει που για άλλη μια φορά προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα και να τροποποιήσουν την προκήρυξη κατά της διάρκεια της σεζόν, τα βάζουν και με όσους αντιδρούν!


«Κύριοι τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Μπορεί να περάσουν οι 14 ομάδες. Αναρωτούμε και μέσα στους δημοσιογράφους. Ρωτώ. Κύριοι τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;  Σας ενοχλούν που δύο ακόμη ομάδες θα έχουν ζωή;  Σας ενοχλεί και θέλετε να εξουδετερώσετε τις μικρές ομάδες; Σας ενοχλεί που κάποιοι προπονητές θα έχουν δουλειά, που γυμναστές και φυσιοθεραπευτές και παίκτες θα έχουν δουλειά;


Τι άλλαξε από τώρα και πέρσι; Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, δεν ξέρει κανείς αν θα αλλάξει το πλάνο του πρωταθλήματος. Είναι ώρα να αφήσουμε τις μικρομεσαίες ομάδες να αναπνεύσουν. Να αφήσουμε τα όνειρα του κόσμου να ζωντανά».

Κατηγορίες