Απόλλων τεσσάρων αστέρων με απίθανο Μάρκες!

Δημοσιεύθηκε 8.10.2023
Απόλλων τεσσάρων αστέρων με απίθανο Μάρκες!

Επιβλητικά στην κορυφή με τρομερό Μάρκες ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 4-0 της Δόξας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 15 βαθμούς. Οι γαλάζιοι έδωσαν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα φτάνοντας στην τρίτη διαδοχική της νίκη και πηγαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στη διακοπή. Στο 6ο λεπτό ο Εκπολό άνοιξε το σκορ και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Μάρκες ο οποίος στο 71΄, το 81΄και το 89΄ σκόραρε τρία γκολ για το τελικό 4-0. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έλεγχε σε ολόκληρο το παιχνίδι τον ρυθμό ανεβάζοντας στροφές σε σημαντικά χρονικά σημεία και φτάνοντας στο τέλος σε μία εύκολη νίκη. Εξαιρετικό τελευταίο 20λεπτο για τους γηπεδούχους που έκλεισαν την Δόξα στα καρέ της πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το τέλος. Ικανοποίηση και στις τάξεις των φιλάθλων του Απόλλωνα που βλέπουν την ομάδα τους να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Η εξέλιξη του ματς:

89΄ΓΚΟΛ, 4-0 ο Μάρκες που κάνει χατ τρίκ!

81΄ΓΚΟΛ, 3-0 ξανά με τον Μάρκες ο Απόλλωνας!

71΄ΓΚΟΛ, 2-0 ο Απόλλωνας με τον Μάρκες! Δυνατό σουτ του επιθετικού του Απόλλωνα εντός περιοχής, καθαρίζει το παιχνίδι.

65΄Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα! Η κούρσα του Ασάντε από δεξιά, το παράλληλο γύρισμα στον Φοφανά, τον πρόλαβε ο Πεϊμπέρνς.

57΄Σουτ του Σαντίκ, άουτ.

46΄Ξεκίνησε το β΄μέρος.

Ημίχρονο, 1-0.

41΄Δοκάρι ο Απόλλωνας με Κοστάκε! Το σουτ του Ρουμάνου εντός περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

37΄Μακρινό σουτ του Τρούγιτς, πάνω από τα δοκάρια.

32΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Μάρκες. Απίθανη ατομική ενέργεια, βγήκε απέναντι από τον Σισκόφσκι όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας τον νίκησε.

6΄ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας, 1-0 με Εκπολό! Ο αμυντικός των γηπεδούχων έκανε το πλασέ εντός περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε την γραμμή. Έγινε έλεγχος από το ΒΑΡ και το γκολ μέτρησε.

4΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Εκπολό πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, βγήκε η άμυνα.

1΄Σέντρα

ΓΚΟΛ: Εκπολό, Μάρκες (3)

Κίτρινες: -/Βλίτερ, Αλσεούς

Κόκκινες:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό (85΄Άδωνη) Πεϊμπέρνς, Μπεσάρτ (66΄Πέρετζ) Γιούρσεβιτς, Χάμπος (85΄Σπόλιαριτς) Νταρίκουα, Βαλμπουενά (66΄Βαλμπουενά) Κοστάκε (82΄Τέκιε) Μάρκες, Κολ.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Φοφανά (78΄Αντουί) Τρούγιτς (46΄Σαντίκ) Βλίτερ, Βελκόφσκι (46΄Τζέτζε) Αλσεούς (76΄Ναμπί) Αντωνιάδης (78΄Μούσα) Στυλιανού, Πούριτς, Ασάντε

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ