Σακκάς: «Το ήθελαν πολύ μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση»

Δημοσιεύθηκε 16.3.2023
Σακκάς: «Το ήθελαν πολύ μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση»

Οι δηλώσεις του Κώστα Σακκά μετά τη νίκη της Δόξας επί της Καρμιώτισσας με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική στη β’ φάση.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιεφερε τόσο πολύ η απόδοση, αλλά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και πετύχαμε δυο γκολ. Παίξαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες που κάνει πολύ χρονιά. Η νίκη ανήκει στους παίκτες που την ήθελαν πάρα πολύ. Είχαν την πικρία από το παιχνίδι με την Ανόρθωση που δικαιούνταν κάτι παραπάνω», είπε και πρόσθεσε:

«Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Υπάρχει η διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και τους θέλουμε όλους υγιείς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια».

Για τη σημαντική αλλαγή της Δόξας με την πρόσληψη του: «Γνώριζα πολλούς ποδοσφαιριστές από το προηγούμενο μου πέρασμα. Δουλέψαμε πολύ και προσπαθούμε σιγά σιγά με τον τρόπο παιχνιδιού να αλλάξουμε τα δεδομένα. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, αλλά θεωρώ βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ