Χριστοδούλου: «Η εμπειρία μου λέει ότι οι διαιτητές πηγαίνουν καλά».

Δημοσιεύθηκε 19.9.2022
Χριστοδούλου: «Η εμπειρία μου λέει ότι οι διαιτητές πηγαίνουν καλά».

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0, σημειώνοντας πολλά και ενδιαφέροντα για την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της Δόξας έδειξε την πίστη του στην φετινή Δόξα και είπε την γνώμη του για τους διαιτητές φέτος.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Σπουδαίο διπλό. Το πιστέψαμε και το πήραμε, φτάσαμε σε μία ιστορική συγκομιδή εκτός έδρας».

Για την πίστη στη Δόξα: «Δεν υπάρχει άλλος πρόεδρος που βρίσκεται κάθε μέρα στην προπόνηση. Η αλήθεια είναι πως έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Πήρανε οι παίκτες 10.000 πριμ. Έχουμε «κτίσει» εμπιστοσύνη, εύχομαι να βρίσκουμε χρήματα και να ανεβαίνουμε συνεχώς στα χρηματικά. Οι παίκτες μου κάνουν μία ιστορική χρονιά».

Για τη διαιτησία: «Μακάρι να συνεχίσει η διαιτησία όπως πηγαίνει τώρα, είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχουν γίνει εγκλήματα. Εμπιστοσύνη στους νεαρούς. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, κυρίως λόγω απειρίας των παιδιών. Η εμπειρία μου λέει ότι οι διαιτητές πηγαίνουν καλά. Κάθε μέρα κάνουμε λάθη όλοι μας, γιατί να ασχολούμαστε συνέχεια με τους διαιτητές».

Για το παιχνίδι με Ομόνοια: «Πηγαίνουμε για τη νίκη σε ένα παιχνίδι γιορτή».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ