Αναστάτωση και… ανακούφιση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.12.2020
Αναστάτωση και… ανακούφιση

Κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες η Δόξα Κατωκοπιάς και όπως ήταν φυσιολογικό αναστάτωση προκλήθηκε και στις τάξεις του Απόλλωνα με τον οποίο η προσφυγική ομάδα αγωνίστηκε την Παρασκευή στο Μακάρειο (0-1) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Έτσι οι παίκτες και το προσωπικό των κυανολεύκων πέρασαν χθες από μοριακό έλεγχο και με ανακούφιση πληροφορήθηκαν το απόγευμα, ότι όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.


Προς το παρόν λοιπόν συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία του για τους αγώνες που ακολουθούν και εύχεται ο κορωνοϊός να μην τον επισκεφθεί ποτέ, συνεχίζοντας έτσι με όλα τα όπλα του την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας έστω και με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΛ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τη Δόξα, το άτομο που βρέθηκε θετικό τέθηκε σε καραντίνα και ελπίζουν στην ομάδα να μην προκύψουν άλλα. Οι χώροι προπόνησης απολυμάνθηκαν και τηρήθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα σύμφωνα με το πρωτόκολλο μέτρα.

Αγωνία στον Ολυμπιακό

Αγωνία όμως επικρατεί και στον Ολυμπιακό, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον αόρατο εχθρό αφού στις τάξεις των μαυροπράσινων υπάρχουν πέντε κρούσματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γίνει νέος μοριακός έλεγχος και στο μαυροπράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν να μείνουν μόνο σε αυτόν τον αριθμό. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι εντός έδρας με την Ένωση το Σάββατο 19/12, εφόσον φυσικά δεν προκύψει άλλο θετικό περιστατικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ