«Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, δεν τα καταφέραμε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.4.2022
«Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, δεν τα καταφέραμε»

Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.


«Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε αρκετά καλά, βρήκαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπραλίντζε που δυστυχώς δεν την κάναμε γκολ.


Μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά χάσαμε τον ρυθμός μας αλλά ούτε ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στον 2ο ημίχρονο αλλάξαμε μερικά πράγματα, μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε νομίζω καθ' όλη την διάρκεια τον έλεγχο. Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.


Πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεν μέτρησε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε την εικόνα του 2ου ημιχρόνου. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εμείς θα συνεχίσουμε για την δύσκολη συνέχεια».


Για το τι πρέπει να διορθωθεί: «Μετά το πρώτο 15λεπτο, δεν ήμασταν ήρεμοι με την μπάλα, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, πράγμα που διορθώσαμε στο 2ο ημίχρονο. Όταν όμως δεν βάζεις γκολ και βάζει ο αντίπαλος, πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια ξανά στον Ολυμπιακό».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ