Τσεχία: Απέλυσε τον Ιβάν Χάσεκ μετά την ταπεινωτική ήττα από τα Νησιά Φερόε!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Τσεχία: Απέλυσε τον Ιβάν Χάσεκ μετά την ταπεινωτική ήττα από τα Νησιά Φερόε!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Τσεχίας αποτελεί ο Ιβάν Χάσεκ, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την απόλυσή τους τρεις μόνο ημέρες μετά την ταπεινωτική ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται πλέον η εθνική ομάδα της Τσεχίας, η οποία και περνά πολύ δύσκολες στιγμές μετά την ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2026.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (15/10), η Η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας αποδέχθηκε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου, Ντέιβιντ Τρούντα, για την απόλυση του Ιβάν Χάσεκ από το «τιμόνι» της ομάδας!

Η ήττα ήταν τόσο οδυνηρή που όχι μόνο μείωσε σημαντικά τις πιθανότητες για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά, προκάλεσε μεγάλους τριγμούς στο εσωτερικό της εθνικής.

Έτσι λοιπόν, ο 62χρονος προπονητής... πλήρωσε το μάρμαρο της εμφάνισης κόντρα στη Νησιά Φερόε, αποχαιρετώντας την Τσεχία μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο της και 11 νίκες σε σύνολο 21 αγώνων (11-5-5).

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.