Ρόμα: Προς πώληση λόγω επικείμενης τιμωρίας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ρόμα: Προς πώληση λόγω επικείμενης τιμωρίας

Η διοίκηση της Ρόμας αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Έλντορ Σομουρόντοφ, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στα οικονομικά

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι Ρωμαίοι θα παραχωρήσουν τον παίκτη, έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία στον ισολογισμό της ομάδας. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι «τζιαλορόσι» θα πρέπει να παρουσιάσουν έσοδα δέκα εκατομμυρίων ευρώ έως τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με περιορισμούς μεταγραφών. Ενδιαφέρον για τον Ουζμπέκο επιθετικό έχει εκδηλώσει η Μπασακσεχίρ, η οποία προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Πέρυσι είχε επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, η Ρόμα θα παραχωρήσει και τον Λεάντρο Παρέδρες στην Μπόκα Τζούνιορς έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται (11,5 εκατομμύρια ευρώ), για να γλιτώσει την τιμωρία.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.