Το απίθανο πρωτοσέλιδο της Marca για την αποχώρηση του Μόντριτς από τη Ρεάλ

Δημοσιευτηκε:

Το απίθανο πρωτοσέλιδο της Marca για την αποχώρηση του Μόντριτς από τη Ρεάλ

Η αποχώρηση του Λούκα Μόντριτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και η Marca τιμά με ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο την τεράστια προσφορά του Κροάτη μέσου στην ομάδα.

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Μόντριτς ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα. Όμως, ο Κροάτης μέσος δεν σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ακόμα.

Ο μεγάλος του στόχος είναι να συνεχίσει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, όπου θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Κροατίας και μετά να κρεμάσει τα παπούτσια του, σε ηλικία 41 ετών.

Το μέλλον του μένει ανοιχτό, καθώς σύμφωνα με το «Relevo», έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας.

Η Marca, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του έκανε ένα τρομερό πρωτοσέλιδο που... συνοψίζει τα συναισθήματα των φίλων της Βασίλισσας. Το πρωτοσέλιδο έχει μια φωτογραφία του Μόντριτς που πάνω έχει ένα στέμμα και έγραψε: «Μας λείπεις ήδη».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.