Ξέσπασε σε κλάματα ο Φαριόλι μετά τον χαμένο τίτλο του Άγιαξ

Δημοσιευτηκε:

Ξέσπασε σε κλάματα ο Φαριόλι μετά τον χαμένο τίτλο του Άγιαξ

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα του Άγιαξ με την Τβέντε και τον χαμένο τίτλο του.

Σε κλάματα ξέσπασε ο Φραντσέσκο Φαριόλι, όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί.

Ο τεχνικός του Άγιαξ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Τβέντε στον οποίο ήρθε η νίκη αλλά όμως όχι και ο τίτλος καθώς αυτός χάθηκε μετά τη νίκη της Αϊντχόφεν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ ενδέχεται το παιχνίδι αυτό να ήταν και το τελευταίο για τον Φαριόλι στον πάγκο του «Αίαντα» καθώς ήδη υπάρχουν πολλές αναφορές για μεγάλη δυσαρέσκεια από τους διοικούντες από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα, Μάλιστα, ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άλεξ Κρόες φαίνεται να έχει αρχίσει να αναζητά τον επόμενο προπονητή καθώς πέρα από τον χαμένο τίτλο έχουν διαταραχθεί αρκετά και οι σχέσεις των δύο.

sport-fm.gr 

Francesco Farioli in tears after (possibly) his final match as an Ajax manager
byu/147174714 insoccer

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.