


Όπως φαίνεται, ο εκλεκτός του Ντιέγκο Σιμεόνε για την επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα είναι ο Μούσα Ντεμπελέ.
Ο Γάλλος φορ αγωνίζεται στη Λιόν από το 2018 και έχει πετύχει έκτοτε 45 γκολ σε 105 συμμετοχές, ωστόσο μόλις ένα εξ αυτών έχει σημειωθεί φέτος, με αποτέλεσμα ο γαλλικός σύλλογος να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει.
Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου κάνουν λόγο για πρόταση για εξάμηνο δανεισμό δίχως οψιόν αγοράς, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείει φυσικά το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Σιμεόνε μείνει ικανοποιημένος από τον 24χρονο επιθετικό.
Η έτερη επιλογή που εξεταζόταν ήταν αυτή του Γουίλιαν Ζοσέ της Σοσιεδάδ, ωστόσο φαίνεται πως ο «Τσόλο» κατέληξε στον Γάλλο.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.