Στον πάγκο της Λίβερπουλ για ευρωπαϊκό ματς ο 18χρονος Κούμας!

Δημοσιευτηκε:

Στον πάγκο της Λίβερπουλ για ευρωπαϊκό ματς ο 18χρονος Κούμας!

Στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Ουνιόν ήταν και ένας νεαρός με ρίζες από την Κύπρο.

Ο λόγος για τον Λουίς Κούμα, γιο του Τζέισον Κούμα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην Εθνική Ουαλίας και σε ομάδες της Premier League.

O πατέρας του Τζέισον Κούμα και παππούς του Λουίς κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από το Παραλίμνι.

Ο 18χρονος (19/09/2005) ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο του 2023, κατέγραψε την πρώτη του παρουσία σε φιλικό στην περίοδο της πρόσφατης καλοκαιρινής προετοιμασίας σε αγώνα με την Καρλσρούη.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER