Συνελήφθη στη Μύκονο για καβγά ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Συνελήφθη στη Μύκονο για καβγά ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr, χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους - ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ - στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Ανακοίνωση από Γιουνάιτεντ

Με ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει τη σύλληψη του Μαγκουάιρ και σημειώνει πως ο αρχηγός της συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές.

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο που συνέβη στη Μύκονο με την εμπλοκή του Χάρι Μαγκουάιρ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Προς το παρόν δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορίες