Aπό τις ακαδημίες στoν πάγκο της Μπάγερν ο Κλόζε - ΦΩΤΟ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου θα ενταχθεί από την 1η Ιουλίου ο Μίροσλαβ Κλόζε
Στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου θα ενταχθεί από την 1η Ιουλίου ο Μίροσλαβ Κλόζε.
Και αυτό γιατί οι Βαυαροί γνωστοποίησαν σήμερα (7/5) την πρόσληψη για ένα χρόνο του παλαίμαχου διεθνούς στράικερ, ο οποίος θα είναι ο νέος βοηθός του προπονητή των πρωταθλητών Γερμανίας, Χάνσι Φλικ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά από την πολυετή συνύπαρξή τους στην εθνική Γερμανίας, με την οποία πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.
Αυτή τη στιγμή ο 41χρονος Κλόζε είναι προπονητής στην ομάδα κάτω των 17 ετών της Μπάγερν Μονάχου, ενώ την ίδια ώρα, ανανεώθηκε και το συμβόλαιο τού άλλου βοηθού, Ντάνι Ρολ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
«Είμαστε χαρούμενοι που ο Μίρο αποφάσισε να κάνει ένα βήμα από τις ακαδημίες της Μπάγερν στους επαγγελματίες. Είναι ο πιο επιτυχημένος Γερμανός επιθετικός τα τελευταία 15-20 χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι οι επιθετικοί μας θα κερδίσουν πολλά με αυτόν σαν προπονητή. Ο Μίρο ήταν επίσης η επιλογή του Χάνσι Φλικ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
ℹ️ Miroslav #Klose wird Assistenztrainer von Hansi #Flick - Danny Röhl verlängert. ✍️
? https://t.co/NqHoc5x5BJ#FCBayern #MiaSanMia
— FC Bayern München (@FCBayern) May 7, 2020