Κινδυνεύει να χάσει και το Euro 2020 o Ράσφορντ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Κινδυνεύει να χάσει και το Euro 2020 o Ράσφορντ

Πονοκέφαλος και μάλιστα πολύ σοβαρός, όχι μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για την εθνική Αγγλίας αποτελεί ο τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ

Πονοκέφαλος και μάλιστα πολύ σοβαρός, όχι μόνο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για την εθνική Αγγλίας αποτελεί ο τραυματισμός του Μάρκους Ράσφορντ (σ.σ κάταγμα κοπώσεως στη μέση).

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο τραυματισμός του Άγγλου επιθετικού είναι τόσο σοβαρός που μπορεί να τον κρατήσει εκτός μάχης για πολλούς μήνες στερώντας τη συμμετοχή του κι από το καλοκαιρινό Euro 2020.


Ο 22χρονος άσος τραυματίστηκε τον προηγούμενο μήνα στο παιχνίδι του αγγλικού κυπέλλου με τη Γουλβς και από τότε παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.


«Εύχομαι πραγματικά να προλάβει να ξαναπαίξει σ' αυτή τη σεζόν. Θα είναι ό,τι καλύτερο να είναι μαζί μας προς το τέλος», τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού (20/2) παιχνιδιού με τη Μπριζ για τους «32» του Europa League και συμπλήρωσε:


«Θα χρειαστεί χρόνο, δεν είμαι γιατρός. Ευελπιστούμε πως θα ξεπερνούσε τον τραυματισμό νωρίτερα, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί να μείνει εκτός για λίγους μήνες ακόμα. Αν δεν προλάβει να το ξεπεράσει, δεν θα πάει στο Euro».


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Νιγηριανό επιθετικό, Οντιόν Ιγκάλο τον περασμένο Γενάρη ως δανεικό κι ο Νορβηγός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα μπορέσει να καλύψει ως ένα βαθμό το κενό του Ράσφορντ.


«Ο Οντιόν είναι διαφορετικού τύπου επιθετικός, είναι γκολτζής, το έχουμε δει αυτό στις προπονήσεις. Ξέρει πως να παίξει σαν κεντρικός επιθετικός. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Κάνει έξτρα προγραμμα μετά την προπόνηση και χρειάζεται να του δώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στο παιχνίδι», επισήμανε.



]]>

Κατηγορίες