Πάει για Έιμπραχαμ η Αταλάντα!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η πιθανή μετακίνηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ στην Τσέλσι… δημιουργεί μεταγραφικό ντόμινο! Οι «νερατζούρι» προχωράνε για τον αντικαταστάτη του Βέλγου φορ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα, Ντουβάν Ζαπάτα, με τους «μπεργκαμάσκι» να αξιώνουν ένα ποσό ανάμεσα στα 35-40 εκατ. ευρώ.
Την ίδια ώρα, η Αταλάντα πρέπει να είναι έτοιμη και αυτή για παν ενδεχόμενο, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να έχει κυκλώσει το όνομα του Τάμι Έιμπραχαμ! Ο νεαρός φορ δεν υπολογίζεται στην Τσέλσι και παραχωρείται από τους Λονδρέζους, με την Αταλάντα να έχει κανονίσει ραντεβού με τους ανθρώπους των «μπλε» για να διαπιστώσουν τα «θέλω» τους.
Εφόσον αυτά είναι σε λογικά πλαίσια και μέσα στο ποσό που θα λάβουν από την Ίντερ για τον Ζαπάτα, τότε αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Άγγλου φορ.