ΓουστΑΡΗΣ να τον βλέπεις, στο Europa League με εξάρα!

Δημοσιεύθηκε 31.8.2023
ΓουστΑΡΗΣ να τον βλέπεις, στο Europa League με εξάρα!

Άστραψε και βρόντηξε ο Άρης και με μία ονειρική εμφάνιση θα βρεθεί αύριο (14:00) στην κληρωτίδα των ομίλων του Europa League.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με το εκπληκτικό 6-2 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, προκρίθηκε στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, βάζοντας στην τσέπη 3,630.000 και πάει για περισσότερα, ανάλογα με τους βαθμούς που θα μαζέψει και τα διάφορα μπόνους. Έσβησε με συνοπτικές διαδικασίες το 2-1 με το οποίο έχασε στη Σλοβακία και σαφώς κατέγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην Ιστορία του.

Πρωταγωνιστής της μεγάλης αυτής επικράτησης ήταν ο Γκομίς, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές. Αρχικά άνοιξε το σκορ (21΄), με τον Σόκε (24΄) να κάνει το 2-0. Η Σλόβαν... επέστρεψε στο 37΄ με τον Στρέλετς αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση ξανά ο Γκομίς που με γκολ στο 45΄+6΄ και στο 51΄ με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα, έδωσε το έναυσμα για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Μαγιαμπέλα στο 66΄ σκόραρε για ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για να κλείσει τον... χορό των τερμάτων από πλευράς Άρη ο Μπράουν στο 72ο λεπτό. Απλά στο 88΄ ήρθε η μείωση του σκορ από τον Μπαρσεγκιάν, όμως η ιστορία είχε ήδη γραφτεί.

Η εξέλιξη του αγώνα

- Τέλος αγώνα

88΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Μπαρσεγκιάν με αριστερό βολέ, μειώνει για τη Σλόβαν.

72΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Μπράουν βγήκε μόνος και πλάσαρε ιδανικά για ένα ακόμη γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

66΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Μπέγκντσον αρχικά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, στη συνέχεια του είπε όχι ο Μπόριαν που υπέπεσε σε τραγικό λάθος και στην επαναφορά ο Μαγιαμπέλα δεν αστόχησε.

59΄- Σουτ από τον Κούτσκα, ο Άλβες με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε την μπάλα.

51΄- ΓΚΟΛ για τον Άρη: Σε μεγάλη βραδιά ο Γκομίς. Πήρε το... ριμπάουντ από το σουτ του Μαγιαμπέλα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και με βολέ, δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Σπιλέφσκι.

48΄ - Ο Ζουμπέρου από πολύ καλή θέση μετά από γύρισμα του Μπλάκμαν στέλνει την μπάλα πάνω στον Βανά Άλβες.

- Ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45΄+6΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Στην εκπνοή της εξάλεπτης καθυστέρησης, ο Γκομίς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καζού.

38΄ - «Κλέβει» ο Στρέλετς και με αριστερό βολέ απειλεί εκ νέου την εστία του Βανά Άλβες.

37΄ - ΓΚΟΛ για τη Σλόβαν: Ο Κούτσκα βρήκε όμορφα τον Στρέλετς που πλάσαρε σωστά και μείωσε για την ομάδα από τη Σλοβακία.

24΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Στεπίνσκι προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, ο Σόκε μπήκε στην πορεία της μπάλας και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

21΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Ο Γκομίς με δεξί πλασέ μετά από πάσα του Μοντνόρ, νίκησε τον Μπόριαν και έβαλε σε θέση οδηγού την «ελαφρά ταξιαρχία».

10΄ - Πολύ ωραία ενέργεια από τον Στεπίνσκι, ο Μπόριαν ήταν και πάλι στη σωστή θέση και σταμάτησε το βολέ.

8΄ - Ο Μπόριαν σταματά νέο σουτ του Μαγιαμπέλα από το ύψος της περιοχής.

7΄ - Διπλή ευκαιρία για τον Άρη, αρχικά με τον Μαγιαμπέλα και ακολούθως με τον Στεπίνσκι, με τον τερματοφύλακα της Σλόβαν να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις.

5΄ - Ο Στρέλερ έφυγε κατά μέτωπο, έκανε το αριστερό σουτ ο οποίο ωστόσο ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Άρη.

2΄ - Ο Ζουμπέρου από καλή θέση δεν βρίσκει καλά την μπάλα και ο Βανά Άλβες μάζεψε την μπάλα.

- Ξεκίνησε η αναμέτρηση

ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες, Μποακί (62΄ Μουσούντα), Μπρόρσον (79΄ Ουρόσεβιτς), Γιαγκό, Καζού, Ζόκε, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μοντνόρ (46΄ Μπέγκντσον), Γκομίς (79΄ Μπαμπίκα), Στεπίνσκι (62΄ Μπράουν).

ΣΛΟΒΑΝ: Μπόριαν, Μπλάκμαν, Μπάιριτς, Βίμερ, Λοβάτ (69΄ Βόιτκο), Κανκάβα, Κούτσκα, Τόλιτς (58΄ Αμπουμπακάρι), Ζουμπέρου (58΄ Γκάβριτς), Μαρτσέλι (58΄ Μπαρσεγκιάν), Στρέλετς (70΄ Λίτσι)

ΣΚΟΡΕΡ: 21΄, 45΄+6΄, 51΄ Γκομίς, 24΄ Σόκε, 66΄ Μαγιαμπέλα, 72΄ Μπράουν / 37΄ Στρέλετς, 88΄ Μπαρσεγκιάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53΄ Σόκε / 23΄ Κανκάβα, 45΄ Βίμερ, 56΄ Τόλιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Έρικ Λάμπρεχτς (Βέλγιο)

VAR: Μπραμ Βαν Ντρίεσε (Βέλγιο)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες