Ο ένας μήνας θα είναι έκπληξη
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Κατά κάποιον τρόπο έχει δίκαιο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης που δηλώνει ότι ακόμη και σπίτι να κτίσεις, υπάρχει καθυστέρηση και πως η καθυστέρηση ενός μηνός στην παράδοση του νέου γηπέδου Λεμεσού, δεν θεωρείται σημαντική.
Θα είναι, όμως, μόνο για έναν μήνα η καθυστέρηση; Δεν μας αρέσει να κακομελετάμε, αλλά δεν είμαστε και ιδιαιίτερα αισιόδοξοι.
Ούτως ή άλλως οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ιδανικότερο σενάριο είναι το γήπεδο να παραδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου, άρα έναν μήνα και κάτι μετά τις 25/8 (αρχική ημερομηνία), όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, σε βαθμό που αν συμβεί θα είναι... έκπληξη.
Με βάση τα όσα ακούγονται θα είναι (αναλόγως) θετικό εάν το γήπεδο παραδοθεί πριν μπει ο Νοέμβριος...