Απόλλων: Κανείς τους δεν σκόραρε στη Λευκωσία!
Δημοσιευτηκε:

Nα αφήσει πίσω του την πρώτη ήττα που δέχθηκε στη σεζόν και να επιστρέψει στα τρίποντα θα επιδιώξει ο Απόλλωνας στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια που θα αρχίσει στις 19:00. Και για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας παίχτης του να... ανοίξει λογαριασμό στη Λευκωσία!
Είναι εντυπωσιακό το ότι κανείς από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή των κυανολεύκων, δεν έχει σκοράρει ξανά στην πρωτεύουσα. Όχι μόνο απέναντι στο τριφύλλι αλλά γενικότερα στην πόλη. Γεγονός που οφείλεται αφενός στις ριζικές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας κι αφετέρου στις... συγκυρίες, καθώς έτυχε οι τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα οι οποίοι έχουν πετύχει γκολ στη Λευκωσία, να είναι όλοι τους εκτός αποστολής για το αποψινό ματς!
Κόντρα στο τριφύλλι, ο Απόλλωνας δεν σκόραρε πέρσι στην πρώτη φάση ενώ στη νίκη με 2-1 στα πλέι οφ σκόραραν οι Ουάρντα και Πίττας οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα. Πηγαίνοντας πιο πίσω, το μοναδικό γκολ της σεζόν 2021/22 επί των πρασίνων στο ΓΣΠ το σκόραρε ο Ματέι που επίσης δεν είναι πια στο ρόστερ.
Με τον ΑΠΟΕΛ, στο φετινό 1-1 σκόραρε ο Νταρίκουα ο οποίος απουσιάζει λόγω τιμωρίας. Στην περσινή ήττα της πρώτης φάσης από τους γαλαζοκίτρινους με 3-1 σκόραρε ο Πίττας που έφυγε ενώ στο διπλό με 2-0 στα πλέι οφ σκόραρε ξανά ο Πίττας αλλά κι ο Χάμπος ο οποίος όπως κι ο Νταρίκουα θα λείψει λόγω τιμωρίας.
Στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σκόραραν πέρσι ο Γκεριέρ (1-1) και πρόπερσι οι Νταμπό-Γιάγκα (2-0) ενώ με τη Δόξα την περασμένη σεζόν σκόραρε ο Ρομπέρζ και την προηγούμενη δίχτυα βρήκε δις ο Αλμπάνης (3-0, αυτογκόλ το άλλο).
Ακόμη κι αν πάμε πιο πίσω από την τελευταία διετία, το μοναδικό γκολ του Απόλλωνα στη Λευκωσία από παίχτη ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ των κυανολεύκων, το σκόραρε τον Απρίλιο του 2019 επί της Ομόνοιας ο Ψύχας, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι!