«Ο Απόλλωνας του πρότεινε €180.000, οι απαιτήσεις του είναι στον Θεό»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η παρασκηνιακή στήλη του Sportime.gr αναφέρεται ξανά στο κεφάλαιο «Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος», για τον οποίο τονίζει πως ο Απόλλωνας πρότεινε 180 χιλιάδες ευρώ ετησίως, πρόταση την οποία απέρριψε.
Δείτε πιο κάτω το δημοσίευμα:
«Γείωσε τον Απόλλωνα στην Κύπρο που του έδινε 180 χιλιάρικα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Και καλά έκανε. Οι απαιτήσεις του παραμένουν στον Θεό. Και καλά κάνει.
Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τετάρτης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει θέσει την τιμή του, το θέμα είναι ο Άρης και ο Ατρόμητος που λέγεται πως τον «ζαχαρώνουν», τι περισσότερο μπορούν να του δώσουν;
Η ηλικία και το ιστορικό άλλωστε είναι δεδομένα, δεν αλλάζουν. Και το κυριότερο, δεν αλλάζουν και οι οικονομικές δυνατότητες των δυο (συγκεκριμένων) ομάδων».