Απόλλων: Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται, να το κρατήσει στα πόδια του...

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δημοσιευτηκε:

Απόλλων: Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται, να το κρατήσει στα πόδια του...

Θα περιμένει τον Απόλλωνα με το… μαχαίρι στα δόντια η Ανόρθωση, ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε προχθές στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την Ομόνοια. Όχι πως αν η «Κυρία» έπαιρνε τη νίκη στο ματς με τους πράσινους της Λευκωσίας θα ήταν… αδιάφορη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση (19:00), κάθε άλλο. Απλώς, είναι πιο πιεσμένη, πλέον, στον θεσμό του πρωταθλήματος για να μην μείνει εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, λαμβάνοντας υπόψη το ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες (μετά τα αποτελέσματα στους πρώτους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου) να μην είναι προνομιούχος η 5η θέση.


Στον Απόλλωνα, έτσι κι αλλιώς, είναι, επίσης, πιεσμένοι να κερδίσουν τη μεγάλη τους αντίπαλο μέσα στο σπίτι της. Επειδή αν χάσουν ή επιστρέψουν στις ισοπαλίες και ο ΑΠΟΕΛ νικήσει την επόμενη μέρα την ΑΕΚ, τότε θα πέσουν μετά από πολύ καιρό από το ρετιρέ της βαθμολογίας.


Είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, όσο και οι παίκτες του, οι οποίοι καλούνται να… υπερβάλουν εαυτούς εάν θέλουν να κρατήσουν την μπάλα στα δικά τους πόδια όσον αφορά την υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου.


Τα λάθη, άλλωστε, πλέον δεν συγχωρούνται, όπως συνέβαινε τον τελευταίο καιρό που είχαν συνεχόμενες ευκαιρίες να… αγγίξουν τον τίτλο, αλλά αντί αυτού, κινδυνεύουν, πλέον, σοβαρά να τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους.


Στο μεταξύ, όσον αφορά τα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Έρβιν Ογκεντά παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση.