«Δεν είμαστε πρώτοι κατά λάθος. Εμπιστεύομαι τον προπονητή και τους παίχτες»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.4.2022
«Δεν είμαστε πρώτοι κατά λάθος. Εμπιστεύομαι τον προπονητή και τους παίχτες»

Βγήκε μπροστά ο πρόεδρος του Απόλλωνα μετά την ήττα από την Πάφο και την μέτρια πορεία των τελευταίων εβδομάδων. Ο Νίκος Κίρζης παραχώρησε δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στο Κολόσσι, στην μάχη του πρωταθλήματος και όχι μόνο.


Αναλυτικά:

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Σίγουρα είναι η ώρα να με ακούσει ο κόσμος, να στείλουμε τα μηνύματα που πρέπει. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, αντιλαμβανόμαστε πως νιώθει ο κόσμος. Πρέπει όμως να αφήσουμε την απογοήτευση. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, δεν είναι η ώρα να μοιρολατρούμε ή να έχουμε κακά πράγματα στο μυαλό μας. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι και πως θα στηρίξουμε την ομάδα. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Είναι δύσκολο… ο κόσμος ήρθε κοντά, εντός και εκτός έδρας, είναι δίπλα στην ομάδα, περίμεναν τα θετικά αποτελέσματα… Είμαστε στην 1η θέση και έχουμε την τύχη στα χέρια μας».

Για τα 8 παιχνίδια χωρίς νίκη: «Χάθηκε το πλεονέκτημα των +7 βαθμών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε πρώτοι ακόμα. Δεν μπορώ να πω πως φταίει κάτι συγκεκριμένο, σίγουρα όμως υπάρχουν εξηγήσεις. Μέσω συναντήσεων με τον προπονητή και τους παίκτες, οφείλουμε να βρούμε τις εξηγήσεις. Αυτό κάνουμε αυτές τις μέρες. Να βρούμε τι πήγε λάθος για να επανέλθουμε στο που ήμασταν».

Για τη συνάντηση με τον Τσόρνιγκερ: «Έχουμε συζήτηση με τον προπονητή και όλο το τιμ του. Θα γίνουν συναντήσεις με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτά λύνονται εκ των έσω. Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω κάποια πράγματα. Θα βρούμε τους τρόπους για να λύσουμε τα θέματα μας. Βρέθηκε στο στόχαστρο ο προπονητής, όπως όλοι μας, και είναι φυσιολογικό. Είναι ο ίδιος προπονητής και οι ίδιοι οι παίκτες που έφεραν την ομάδα στην κορυφή. Δεν είναι ώρα τις διχόνοιας. Η ώρα είναι για να είμαστε ενωμένοι, να στηρίξουμε την προσπάθεια. Είναι απίστευτη η στήριξη των τελευταίων αγώνων. Ζητάνε αυτή την στήριξη».

Για την ομάδα: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είμαστε η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, το μαρτυρά αυτό ο βαθμολογικός πίνακας. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, το ξέραμε από το Καλοκαίρι και ξέραμε πως ο δρόμος δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Είμαστε όμως εκεί που είμαστε. Δεν είμαστε εδώ κατά λάθος. Απομένει να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε στα εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν μπορώ να βάλω όλα τα ματς στο ίδιο παρονομαστή. Υπήρξαν κάποια που δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά υπήρχαν και παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και για α ή β λόγο δεν κερδίσαμε. Το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο, είναι η πρώτη ήττα μετά τον Γενάρη. Δεν χάναμε εύκολα».

Για το αν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Το τι θα κάνει είναι θέμα δικό του. Παίζουμε με το ίδιο σύστημα από την αρχή της σεζόν, αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, θα τις κάνει. Σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές, γενικά μιλώ, για να επανέλθει η ομάδα. Τώρα ποιες αλλαγές και που, είναι θέμα του προπονητή».

Για την ευθύνη των παικτών: «Περιμένω από όλους. Ακόμη δεν έχω πάει στο Κολόσσι, είναι στο πλάνο να γίνει εντός της εβδομάδες. Όλοι έχουν ευθύνη, από μένα μέχρι τον τελευταίο. Όλοι φταίμε στα κακά και στα καλά».

Για το αν υπάρχει θέμα τεχνικού τιμ ή κάποιων παικτών: «Τους εμπιστεύομαι απόλυτα και πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με τον κόσμο μας ότι θα πετύχουμε τον στόχο που όλοι θέλουμε. Ενωμένοι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα τέσσερα παιχνίδια που έμειναν: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ειδικά στην πρώτη εξάδα, όλοι μπορούν να κερδίσουν. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Η Ανόρθωση είναι εξαιρετική ομάδα αλλά πιστεύω στη δική μου ομάδα».

Για τον προγραμματισμό: «Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία μετά το τέλος του πρωταθλήματος να ρωτήσει ότι θέλει, εδώ θα είμαι. Τώρα θέλω να στείλω μήνυμα ενότητας. Προέχει το επόμενο παιχνίδι και πως θα στηρίξουμε την ομάδα».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Υπήρχε επίσημη ενημέρωση. Είμαι εξηγημένος με τον Χάμπο, είχαμε συζήτηση. Τέλος της σεζόν θα δούμε που στεκόμαστε. Είναι σεβαστή η απόφαση του. Θα ήθελε να επιδιώξει κάτι άλλο εκτός Κύπρου, την σεβόμαστε αλλά του είπα πως δεν συμφωνώ αλλά είναι δικαίωμα του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ιδιαίτερα ο Χάμπος θα δώσει το 200% του εαυτού του».

Για την διαιτησία: «Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση και το χρονικό διάστημα της απόφασης. Δεν ενημερωθήκαμε ως πρόεδροι. Τους προηγούμενους μήνες μας κάλεσε δύο φορές, μας είπε ότι θα συναντιόμασταν συχνά. Από την 1η του Μάρτη έχει εξαφανιστεί. Είναι η πρώτη φορά που υπήρξε σύγκλιση των ομάδων, ότι πρέπει να δοθεί ευκαιρία στους Κύπριους νεαρούς διαιτητές. Θα κάνουνε λάθη αλλά είμαστε πρόθυμοι να τους στηρίξουμε. Στα κρίσιμα παιχνίδια θα έπρεπε να μπουν οι ξένοι. Ο Μάζιτς αρνήθηκε την 1η του Μάρτη να φέρει ξένους. Τώρα τι έγινε, μόνο αυτός μπορεί να δώσει την απάντηση. Έχει απορρίψει τη συνέλευση η ΚΟΠ γιατί θα καλέσει τον Μάζιτς με προέδρους για να μας δώσει εξηγήσεις. Πράγμα που δεν έγινε μέχρι σήμερα. Κατά την άποψη μου θα έπρεπε να γίνει άμεσα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μπαραόνα και Ζμέρχαλ «καθάρισαν» για λογαριασμό του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αρ.

Μπαραόνα και Ζμέρχαλ «καθάρισαν» για λογαριασμό του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αρ.

Μπαραόνα και Ζμέρχαλ «καθάρισαν» για λογαριασμό του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αρ.

Μπουαγκάρντ: «Το βλέπω σαν επανεκκίνηση» - ΦΩΤΟ

Μπουαγκάρντ: «Το βλέπω σαν επανεκκίνηση» - ΦΩΤΟ

Μπουαγκάρντ: «Το βλέπω σαν επανεκκίνηση» - ΦΩΤΟ

Έβγαλε φωτογραφία με τον Κίρζη ο Μπουαγκάρντ και έγινε το 9ος

Έβγαλε φωτογραφία με τον Κίρζη ο Μπουαγκάρντ και έγινε το 9ος

Έβγαλε φωτογραφία με τον Κίρζη ο Μπουαγκάρντ και έγινε το 9ος

Έδωσε συμβόλαιο στον Σοφοκλέους ο Απόλλων και τον στέλνει να «ψηθεί»

Έδωσε συμβόλαιο στον Σοφοκλέους ο Απόλλων και τον στέλνει να «ψηθεί»

Έδωσε συμβόλαιο στον Σοφοκλέους ο Απόλλων και τον στέλνει να «ψηθεί»