Μιλόγεβιτς: «Aν έχετε εσείς απάντηση... - Τα ΄πρωτόγνωρα΄ ξεχάστε τα»

Δημοσιεύθηκε 6.5.2023
Μιλόγεβιτς: «Aν έχετε εσείς απάντηση... - Τα ΄πρωτόγνωρα΄ ξεχάστε τα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Πάφο (1-1) που άφησε την ομάδα του για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και τη διατήρησε στο -3 από την κορυφή.

Για το παιχνίδι: «Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό το παιχνίδι. Και στην Πάφο για τη φιλοξενία. Είδαμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό. Ήρθαμε με σκοπό να το πάρουμε, απλά δεν το καταφέραμε. Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε δει πολλές μεγάλες ευκαιρίες κι αυτές που είχαμε εμείς εκτός από το γκολ και δύο περιπτώσεις, καμία φορά σε τέτοια παιχνίδια είναι αρκετά. Δεν το κάναμε. Η Πάφος εκτός το γκολ δεν είχε μεγάλη φάση. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι και κάποια πράγματα ότι από τη στιγμή που η Πάφος έμεινε με δέκα παίκτες, εμείς ο παίκτης μας που είχε κάρτα και ήξερε πως πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός... αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν έχω κατηγορήσει τους παίκτες. Σίγουρα τα παιδιά είναι απογοητευμένα. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από την προηγούμενη φορά. Έχουμε τρία παιχνίδια, θα παλέψουμε. Είμαι καθαρός, δεν θέλω να βγαίνουν άλλα πράγματα. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Εφραίμ δεν μπορούσε να αγωνιστεί, απλά ήταν στον πάγκο. Τώρα δεν θα έχουμε ούτε τον Καρώ. Ένας-ένας φεύγει. Αυτοί που απέμειναν αυτοί παίζουν. Είδατε ότι τα παιδιά παλεύουν. Καμιά φορά είναι και θέμα, να μην πάμε στην τύχη αλλά και ικανότητες που σίγουρα σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ μεγάλες. Από εκεί και πέρα, δίνουμε μήνυμα στον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει σε αυτή την τελική ευθεία και πάντα λέω αν το αξίζουμε θα το πάρουμε. Συγχαρητήρια στην Πάφο, είναι καλή ομάδα. Εμείς έχουμε μια βδομάδα να ετοιμαστούμε, ελπίζω να μην έχουμε άλλο πρόβλημα τραυματισμού και θα παλέψουμε με την ΑΕΚ στην έδρα μας».

Αν πιστεύει στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτά τα παιδιά, τα βλέπω πόσο παλεύουν».

Τι φταίει εκτός τους τραυματισμούς και δεν πήρε νίκη σε επτά ματς στα πλέι οφ: «Αν έχετε εσείς απάντηση... Είμαι νευριασμένος. Εσείς μπορείτε να μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε. Εγώ σαν προπονητής, αλλάξαμε και σύστημα σήμερα, παίξαμε με δύο επιθετικούς. Πραγματικά, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να βρω τη λύση και είμαι υπεύθυνος, θα κάνω τα πάντα με τους συνεργάτες μου. Αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ατυχία ή τύχη, αλλά για αυτό το παιχνίδι με την Πάφο, που είναι ομάδα πάρα πολύ καλή, έχετε δει ότι εκτός το γκολ είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, καμιά φορά και με μισή ευκαιρία πρέπει να σκοράρεις. Βάλαμε όλα τα επιθετικά μας όπλα. Τα παιδιά να είναι καλά, τα πιστεύουμε, είμαι εδώ να τα στηρίξω. Πάλι λέω πως είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε λύση».

Για το αν στηρίζει και ψυχολογικά τους παίκτες του για το πρωτόγνωρο αρνητικό σερί: «Γιατί νομίζετε πως είναι πρωτόγνωρο; Πάλι πάμε απ' την αρχή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να το καταλάβει ο κόσμος. Εσείς είστε μέλος του παιχνιδιού, πολύ μεγάλο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Φέτος μπορείτε να μου πείτε αν είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα από πέρσι; Αυτά τα πρωτόγνωρα για παλιότερα ξεχάστε τα. Αν με ρωτήσετε σαν προπονητή τι θα ήθελα, ήθελα να κάνω διακοπές τώρα και να αφήσω τα παιδιά να παίζουν αλλά δεν είναι έτσι. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος όλοι παλεύουμε, εκτός νομίζω η Ομόνοια. Είναι κάτι που χαίρομαι πάρα πολύ, είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα. Δεν είναι όπως παλιά που κάποιος έπαιρνε πρωτάθλημα με διαφορά. Αυτό είναι κέρδος του πρωταθλήματος του κυπριακού. Έτσι είναι. Εγώ είμαι πολύ έκπληκτος για το πόσο ποιοτικό είναι το ποδόσφαιρο, είδατε Πάφο και Άρη, βλέπετε πού είναι τώρα Ανόρθωση και ΑΕΛ. Βλέπετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτές οι ερωτήσεις που συγκρίνουν με παλιότερα δεν είναι στη φάση ρεαλισμού».

Αν σκέφτηκε να κάνει αλλαγή τον Καρώ που είχε κάρτα: «Είναι διεθνής παίκτης, σίγουρα δεν έπρεπε να δεχθεί τη δεύτερη, για αυτό και είμαι νευριασμένος. Δεν μπορούμε όποτε ένας παίκτης έχει κάρτα να τον αλλάζουμε. Ήθελε πολύ να βάλει το γκολ. Ήταν μια άτυχη στιγμή που την πληρώσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ρίχνω ποτέ ευθύνη στους παίκτες, ήταν μια στιγμή που δεν έπρεπε να γίνει και έγινε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί