Εδώ είναι Λευκωσία!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 4.8.2022
Εδώ είναι Λευκωσία!
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θέλουν να απαντήσουν στους Καζάκους

Τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θέλει να θέσει απόψε (20:00) ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζοντας στο ΓΣΠ την άπειρη αλλά ενθουσιώδη Κιζιλζάρ από το Καζακστάν. Οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να δείξουν ξεχωριστή σοβαρότητα και να προσγειώσουν ανώμαλα τους Καζακστανούς, οι οποίοι με τη φόρα που πήραν από την πρόκριση στην Κροατία ήλθαν στη Λευκωσία και δηλώνουν ότι θα φύγουν από το ΓΣΠ με νίκη 2-0!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επιθετικού Γκιόργκι Ιβιανιάτζε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, όπως εύκολο δεν ήταν ούτε με την Όσιγιεκ. Αν δείξουμε ξανά ομαδικό πνεύμα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας, το πιστεύουμε και ετοιμαζόμαστε για να επιστρέψουμε με νίκη στο Καζακστάν. Νομίζω θα νικήσουμε με στενό σκορ, ή ακόμα και 2-0». Και βέβαια, για να μην συμβεί κάτι το παράξενο, όπως το εννοεί ο Ιβιανιάτζε, θα πρέπει οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ από το πρώτο κιόλας λεπτό να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα έχει εκπλήξεις;

Θα έχει ή όχι εκπλήξεις στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ από μέρους του Σωφρόνη Αυγουστή; Δεν αποκλείεται, καθώς στην αποστολή βρίσκονται ο Βιγιαφάνες, Κονσταντίνοφ, αλλά και ο Μπλουμ που μπήκε στη λίστα τελικά αντί του τραυματία Μαγκλίτσα. Τρεις παίκτες οι οποίοι ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά και στα καλά τους μπορούν να αλλάξουν τις αναλογίες υπέρ του ΑΠΟΕΛ σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Βέβαια, δεν είναι έτοιμοι για 90λεπτο, αλλά, ποιος ξέρει;

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, με τους Φεράρι - Τσεπάκ στα άκρα και τους Κρέσπο - Καρώ κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή, Νταουσβίλι, Σαρφό και Ντάλσιο έχουν τον πρώτο λόγο, όμως, είπαμε, καραδοκούν οι εκπλήξεις. Αριστερά θα έχουμε έναν από τους Θεοδώρου - Εφραίμ, δεξιά τον Εντονγκαλά και σε θέση φορ τον μαχητή Μάριο Ηλία.

Συγκλονίζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, όπως και στον αγώνα με την Μπότεφ, έτσι κι απόψε προβλέπεται να έχει συγκλονιστική παρουσία, με 12 χιλιάδες να δημιουργούν από την αρχή ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν κινητοποιηθεί από τη Δευτέρα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παικτών για να πάνε γήπεδο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αφήσουν τα παράλια για να βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο της Λευκωσίας.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις, αν υπάρξουν, αυτές θα έχουν συνέχεια από αύριο, καθώς τα πάντα έχουν ανασταλεί ενόψει του αποψινού αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Survivor

Survivor

Survivor

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...