Τον ξεκλείδωσε ο Σωφρόνης!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Τον ξεκλείδωσε ο Σωφρόνης!

Ονομάζεται Ντιεμερσί Εντονγκαλά, βρίσκεται στα 30 του χρόνια και ήλθε στον ΑΠΟΕΛ πριν από ενάμιση περίπου χρόνο για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Στο διάστημα που προηγήθηκε έκανε κάποια καλά παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ασχολούνταν μαζί του περισσότερο για την αρνητική παρουσία του παρά τη θετική.


Το βράδυ της Κυριακής, λόγω και των πολλών απουσιών, ο Σωφρόνης Αυγουστή του ανέθεσε τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Αυτό ήταν! Ο Εντονγκαλά έκοβε κι έραβε, ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο κάνοντας πολύ καλύτερα τη δουλειά από άλλους παίκτες που υποτίθεται ότι είναι επιτελικοί μέσοι. Από εδώ και πέρα βέβαια θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ο Σωφρόνης για το πού θα αγωνίζεται ο Κογκολέζος άσος!


Ξεκούραση και… ΠΑΕΕΚ


Από χθες οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε τετραήμερη εορταστική άδεια και μετά θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τον αγώνα της 5ης Ιανουαρίου, εναντίον της ΠΑΕΕΚ, στο Μακάρειο. Από αυτό τον αγώνα θα απουσιάσουν, λόγω καρτών, οι Σαμπάλα, Εντονγκαλά, Σατσιάς, όμως αναμένονται σημαντικές επιστροφές (Σόουζα, Λουντέμο, Ντανίλο, Οκριασβίλι, Ντε Βινσέντι, Σεπάκ). Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για να κλείσει ο κεντρικός αμυντικός που αποτελεί επείγουσα κίνηση μετά και τον τραυματισμό του Καρώ.