«Δεν θα τα βάψουμε μαύρα... Αφήστε τεχνικό διευθυντή, προπονητή, παίκτες...»

Δημοσιεύθηκε 5.3.2024
«Δεν θα τα βάψουμε μαύρα... Αφήστε τεχνικό διευθυντή, προπονητή, παίκτες...»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Σάντη, στον ΣΠΟΡ FM μετά την ήττα από την Ομόνοια και τη θέση της που είναι μακριά από το στόχο της Ευρώπης.

«Δεν μας βρίσκει ευχαριστημένους η επόμενη μέρα, είναι μία σειρά αποτελεσμάτων που μας απογοητεύει. Όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν αλλά το μέλλον. Δεν θα το πω για δικαιολογίες, αλλά να μην ξεχνάμε που ήμασταν πέρσι τέτοιο καιρό και που είμαστε φέτος. Είναι μία μεταβατική χρονιά σε όλα. Μαγικό ραβδί δεν κρατάμε και ούτε μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα σε μία μέρα. Η Ανόρθωση θα προσπαθεί και θα αγωνίζεται όπως πρέπει σε κάθε ματς. Έχουμε πει ότι θέλαμε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας, να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα στο οικονομικό και να χτιστεί μία ομάδα που τα επόμενα 1-2 χρόνια να μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Δεν υποσχεθήκαμε τίτλους ούτε μπαχτολό χρημάτων. Έχουν αλλάξει ήδη πράγματα στην Ανόρθωση και θα συνεχίσουμε. Τώρα αν παρουσιαστεί οποιοσδήποτε που μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα από εμάς είμαστε έτοιμοι το επόμενο δευτερόλεπτο να του δώσουμε την ομάδα».

Για τον προπονητή: «Κάθε φορά κάποια αποτελέσματα, πρέπει να βρούμε εξιλαστήριο θύμα. Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Επικεφαλής αυτού του οικοδομήματος είμαι εγώ. Εγώ είμαι αυτός που ευθύνεται. Τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Ακρότητες δεν χρειάζονται. Χωρίς να κρυβόμαστε και να βάλουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να βρούμε λύση».

Αν θα είναι αποτυχία αν δεν βγει η ομάδα Ευρώπη: «Θα είναι αποτυχία βεβαίως. Δεν αλλάζω ότι είπα. Εφόσον δεν βγούμε Ευρώπη, θα είναι αποτυχία. Τι να κάνουμε να σταματήσουμε να λειτουργούμε;».

Αν δεν πάρει δάνειο ποιο είναι το άλλο πλάνο: «Αν δεν πάρουμε το δάνειο, θα ρίξουμε το μπάτζετ και θα προσαρμόσουμε την ομάδα στα δεδομένα που θα έχουμε μπροστά μας».

Για το αν πήρε τηλεοπτικά περισσότερων χρόνων: «Έχουμε πάρει τηλεοπτικά πολύ μικρότερου ύψους από ότι έχουν πάρει άλλες ομάδες».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε μπάτζετ 10 εκατομμυρίων δεν το σηκώνει η Ανόρθωση με τα έσοδα που έχει. Έχουμε προβλήματα οικονομικά που απορρέουν από προηγούμενες χρονιές, προσφυγές παικτών και πράγματα που δεν είναι πληρωμένα από πιο παλιά χρόνια».

Για τις σχέσεις Πριέτο και Γκαγιέγο: «Οι σχέσεις του Πριέτο με τον Γκαγιέγο, δεν θα κάνουν παραμονή πρωτοχρονιάς αγκαλιά, έχουν άψογες σχέσεις επαγγελματικές για το καλό της ομάδας».

Για το αν είναι απλήρωτοι οι παίκτες και για αυτό έπεσε η απόδοση: «Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι τζούκμποξ και τους βάζει το νόμισμα και ξεκινούν να παίζουν. Με τους παίκτες είμαστε συνενωμένοι το πως θα πληρωθούν. Να σας θέσω και διαφορετικά το θέμα, όλες οι ομάδες που είναι στο Α’ γκρουπ ή που είναι στα ημιτελικά Κυπέλλου είναι πληρωμένοι οι παίκτες τους;»

«Τώρα θα φανούν ποιοι είναι οι πραγματικοί οι Ανορθωσιάτες, τώρα θα φανούν ποιοι είναι στα δύσκολα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες θέλουν στήριξη, αυτοί είναι που δημιούργησαν τις προσδοκίες με το ποδόσφαιρο που έπαιζαν. Δεν πρέπει να μπαίνει το συναίσθημα πάνω από την λογική αλλά το αντίθετο για να δούμε την επόμενη μέρα. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις με τον τρόπο που καθορίσαμε και παρουσιάσαμε στον κόσμο της Ανόρθωσης. Δεν έχουμε μετακινηθεί από αυτά που έχουμε πει».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Με αγάπη και αισιοδοξία γι

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα