Τιμούρ: «Κάποιοι παίκτες δεν υπήρχαν στο γήπεδο - Είμαστε η μοναδική ομάδα που αδικείται»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 1-0.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έγινε ένα δυνατό, καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε και οι δύο πλευρές ευκαιρίες. Στο τέλος πιστεύω χαμογέλασε η τύχη... όχι η τύχη, κάναμε πέναλτι και χάσαμε με πέναλτι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά τα πρώτα έξι παιχνίδια, είναι το τέταρτο που παίξαμε εκτός έδρας. Τώρα ξεκινάμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο όπως ήταν με τον ΑΠΟΕΛ ώστε να πάρουμε βαθμούς, αυτούς που χρειαζόμαστε για να κυνηγήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη, όπως είναι τα πράγματα είμαστε όλοι κοντά, τρεις-τέσσερις ομάδες. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν ορισμένοι παίκτες σήμερα. Είμαι απογοητευμένος από κάποιους, από την προσπάθεια, δεν έγινε καν προσπάθεια. Δεν ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στο ημίχρονο κάποια πράγματα, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και δυστυχώς εκεί που ήμασταν καλύτεροι δεχθήκαμε το γκολ σε ανύποπτη φάση, δεν υπηρχε λόγος να γίνει πέναλτι. Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ, βλέπουμε τη συνέχεια».
Αν χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά η Ανόρθωση στο κόλπο του τίτλου: «Ναι. Σίγουρα. Μετά το σημερινό παιχνίδι, τα τελευταία τέσερα παιχνίδια έχουμε τρία στην έδρα μας. Άλλο να είσαι 3-4 βαθμούς πίσω και άλλο 6-7».
Αν στο πρώτο ημίχρονο που δέχθηκε μεγάλη πίεση έφταιξε η απόδοση συγκεκριμένων παικτών ή αν απλώς η ΑΕΚ ήταν καλύτερη: «Κάποιοι παίκτες δεν υπήρχαν στο γήπεδο κι όταν κάποιοι παίκτες δεν υπάρχουν η αντίπαλη ομάδα έχει πλεονέκτημα».
Για το ότι η Ανόρθωση έκανε σπουδαία παιχνίδια αλλά δεν κράτησε αυτή την εικόνα: «Η μοναδική ομάδα που αδικείται στο πρωτάθλημα είναι η Ανόρθωση. Δεν πήραμε αυτά που δικαιούμασταν. Κάποιοι χωρίς απόδοση έπαιρναν βαθμούς. Και σήμερα δεν πιστεύω ότι ήταν καλύτερη η ΑΕΚ αλλά έβαλε γκολ και κέρδισε, εμείς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κερδίσαμε. Και χάσαμε και παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι. Εκεί που είμαστε τώρα για εμάς είναι σημαντικό, έχουμε τα παιχνίδια κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικό, είμαστε στους δύο στόχους και θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Τρία παιχνίδια στην έδρα μας, να τα αξιοποιήσουμε».